Nnywellness.com

når må bilbtteriet skiftes ut

Hvordan å skifte på Sony WE610 TV

Hvordan å skifte på Sony WE610 TV

Sony WE610 TV er en linje av TV i Sonys Grand WEGA serien. Den WE610 omfatter KF-60WE610, KF-50WE610 og KF-42WE610. WE610-TVer er samme design med unntak av deres ulike skjermstørrelser; Disse omfatter 60-tommers, 50-tommers og 42-tommers skjermer. Den WE610 TV er utstyrt med en UHP lampe lyse opp skjermen og gi brukeren et klare, skarpe bilde. Over tid, lampen pære vil brenne og lampe enheten må byttes. Erstatte lampe enheten umiddelbart for å sikre et bildekvalitet.

Instruksjoner

• Slå av Sony WE610 TV ved å trykke på "Power"-knappen. Koble enheten fra stikkontakten. Tillate TV avkjøles i 30 minutter før du prøver å skifte.

• Fjerne kontrollpaneldekselet ved å trykke på den. Dekselet åpnes. Finn de to skruene som fester dekslet til TV. Fjern de to skruene med det flathead skrutrekker og fjern dekselet. Du vil nå ha full tilgang til lampehuset.

• Løsne skruen som fester i lampe-dekselet ved hjelp av en flathead skrutrekker. Lampe-dekselet ligger til venstre for TV-kontroller. Du vil nå se lampen.

• Finn de to skruene som holder lampen på plass. Dra lysrøret rett ut av huset. Ikke berør glassbulben, som det kan fortsatt være varmt bruk.

• Fjern den nye lampen fra emballasjen. Skyv lysrøret inn lampen bolig, lampen er helt inn i fjernsyn. Stram de to skruene sørge for lampen er sikret i enheten.

• Sett på lampe-dekselet og skru til skruen å holde dekselet på plass. Erstatt kontrollpaneldekselet foran TV. Sett skruene i hvert hjørne av kontrollpaneldekselet og stram. Presse kontrollpaneldekselet på plass. Sony WE610 er nå klar til bruk.

Hvordan å skifte projektor på en Magnavox

Hvordan å skifte projektor på en Magnavox

Magnavox HDTV er opplyst ved hjelp av en intern lampe utstyrt med en spesialisert pære. Når skjermbildet begynner å visne og blir mørk eller lampen LED rødt, er det tid for å skifte pæren. Alt du trenger er en ny lampe og en skrutrekker.

Instruksjoner

• Slå av TVen. Etter 10 minutter, koble enheten fra stikkontakten og tillate TV avkjøles i en halv time.

• Fjerne bunnen dekorative frontdekselet. Det glir ut ved å trekke på venstre og høyre side samtidig. Du vil nå ha tilgang til lampen dekselet på venstre side av TVEN.

• Fjern lampe skruene, og trekk dekselet.

• Skru ut de tre skruene på lampen enheten med den aktuelle skrutrekkeren. Skruene vil løsne så lampen kan bli fjernet, men kommer ikke fullt ut av lampe enheten. Dra lysrøret rett ut av enheten. Berør ikke glassbulben---det kan fortsatt være varm.

• Skyv pære og lamp erstatningsenheten inn TV og stram skruene. Sett på beskyttende lampe-dekselet og stram skruene. Sett dekselet foran dekorative TV og på plass. Koble TVEN og trykk på strømknappen. Tillat å varme opp på førstegangs bruk i fem minutter.

Definere EVO Skift e-postkontoer

Konfigurere telefonen EVO Skift å motta e-post kan du holde kontakt med folk uansett hvor du er. Hvis du må være koblet til de som er viktige for deg, kan du bruke Skifts innebygde app for å svare når de gjør. EVO Skift app lar deg adgang email fra en rekke kontoer fra webbaserte systemer arbeide email.

Instruksjoner

• Trykk "Mail" App på din EVO Skift Hjem-skjermen, og trykk deretter "Meny" etterfulgt av "Mer" og "Nye konto." Hvis dette er mindre en konto, hoppe over dette trinnet og gå til trinn 2.

• Trykk på "Andre (POP3/IMAP)" i menyen som vises.

• Angi fullstendig e-postadresse og passord i boksen som vises, og trykk deretter "Neste".

• Angi et navn for e-postkontoen, for eksempel "Hjem" eller "Arbeid". Trykk "Finish Setup" ved ledeteksten til å fullføre konfigurasjonen.

Tips og advarsler

 • Hvis du vil vise e-post fra alle kontoer samtidig, Tapp på ikonet i hjørnet øverst til venstre og deretter "Alle kontoer."

Skift på telefonen Samsung virkeligheten virker ikke

Hvis skift på telefonen Samsung virkeligheten slutter å fungere, må du erstatte tastene på telefonen. Samsung virkeligheten er en touchscreen telefon med skyve-ut QWERTY tastatur. Hvis telefonen er fortsatt under garanti, bør du ta telefonen mobilnettet operatøren en be en erstatning. Hvis telefonen er ikke lenger under garantien, må du finne en ny del på eBay.com, Craigslist.com eller annet sted.

Instruksjoner

Fjern brutt tastaturet

• Unsnap bakdekselet fra telefonen ved å plassere neglen i sporet nederst på telefonen og nysgjerrige forsiden opp. Fjerne batteriet og microSD-kortet.

• Fjern de syv skruene på baksiden av telefonen. Fjerne tilbake casing.

• Koble forsiktig fra flatt kobber kontakten på topp rett avkrok. Unclip kretskortet fra toppen, sidene og bunnen, og fjern kretskortet.

• Skrell tastaturet fra tastaturet bolig og trekk forsiktig ut kobber pluggen.

Installere nye tastaturet

• Plass erstatning tastaturet i tastaturet bolig.

• Forsiktig koble kobber kontakten til kretskortet.

• Klipp kretskortet tilbake inn i huset.

• Koble kobber koblingen i øvre høyre hjørne.

• Plasser den tilbake casing på kretskortet og erstatte de syv skruene.

• Sett inn microSD-kortet og batteriet. Fest bakdekselet tilbake på telefonen.

Tips og advarsler

 • Vurdere løsninger for ikke å bruke SKIFT-tasten før å ta fra hverandre telefonen. Funksjonstasten fungerer på samme måte Skift av pinnen tekst tilfeller. Mens Skift veksler tilfelle for bare ett tastetrykk, slår funksjonstasten saken for hele økten.
 • På grunn av delikate natur kontaktene må ekstrem omsorg tas når plugging og koble kontaktene.
 • Demontere din mobiltelefon gjøre garantien ugyldig.

Hvordan å skifte en to fart bakre ende

Tungt opphalere som traktor utgjøre en rekke utfordringer for drivverket ingeniører. I motsetning til vanlige biler, som vanligvis omtrent samme vekt hele tiden, kan en tung opphaler veie syv eller åtte ganger så mye med en fullastet trailer enn det gjorde mens verktøy rundt bobtail. Legg til at iboende belastningen av trekke nesten 100,000 pounds opp og ned åser og fjell, gjørme, snø og gress parkeringsplasser og du vind opp som trenger en utrolig tilpasningsdyktig drivlinje. Du trenger en område-splitting bakenden.

Instruksjoner

• Løft knappen når en opp-shift er nødvendig. Slipp gasspedalen for å fullføre endringen. Trykke ned gasspedalen etter skiftet, og fortsetter som normalt.

• Trykk på knappen ned når en ned-shift er nødvendig. Slipp gasspedalen, og vente på baksiden slutten forskyves nedover. Trykke ned gasspedalen og fortsetter som normalt.

• Slipp gasspedalen og trykke ned clutch for å gjøre en "del opp-shift" - en overføring opp-shift kombinert med en bakre ende ned-shift, gir en "mellom" girutveksling. Skifte overføring til neste høyeste gear. Trykk ned knappen to hastigheter bakenden. Slipper clutch og trykke ned gasspedalen for å fullføre endringen.

• Løft knappen når en "split ned-shift" er nødvendig--dette er en overføring ned-shift kombinert med en bakre ende opp-shift, gir deg en mellom ratio på den gire ned. Slipp gasspedalen og trykke ned clutch. Skifte overføring til neste laveste gear. Slipper clutch og trykke ned gasspedalen for å fullføre endringen.

• Bruk to hastigheter bakre ende som en forholdet extender når ekstra moment ikke er nødvendig. La knappen nede i "lav rekkevidde" skifting av overføringen gjennom alle girene. Løft knappen til "høy range" når motorvei hastighet er nådd. Slipp gasspedalen for å fullføre endringen. Trykke ned gasspedalen fortsette på motorvei hastighet.

Tips og advarsler

 • Bruke kjøretøyets clutch er ikke nødvendig når skiftende bare to hastigheter baksiden slutten, men jevnere opp-Skift gjøres hvis du bruker clutch sammen med akselerator som en vanlig overføring SKIFT.
 • Merk at ikke alle to hastigheter steiler kan brukes for både "mellom" tannhjul og som en fullstendig extender som nevnt i seksjon 5. Avhengig av giring, kan skifter til bakre del mens gire ned til første gear sette deg i en numerisk lavere girutveksling måtte høygir med lav rekkevidde. Så effektivt, kan "første-high-være et lavere gear enn"femte-lav" Ikke ha din bak kan brukes på denne måten uten å gjøre noen lekser på den, eller du kan sveive opp blåser motoren.
 • Aldri skifte en to fart bakre ende på en ned karakteren. Den bakre enden kan ikke synkronisere på ned karakteren skyldes opphoping av hastighet, og du mister all evne av motor og girkasse å senke tempoet.

Slik endrer du SKIFT punktene på en 700 R-4-overføring

Slik endrer du SKIFT punktene på en 700 R-4-overføring

700 R-4 er kjent som en viktig bidragsyter i å fremme overføringsteknologi. Ikke bare er det en sann, overdrive overføring og ikke en hybrid, det også avanserte Skift punkt teknologien og gjorde det mye mer pålitelig. Ikke lenger bruker en modulator ventil, bruker 700 R-4 en Gasspjeld for å balansere Skift poeng mot hastigheten på bilen. Gasspjeld er direkte knyttet til overføring med en kabel går fra gass sammenhengen til ventilhuset overføring og er helt justerbare.

Instruksjoner

• Heve panseret på bilen og fjerne luften renere. Finn de to kablene som er knyttet til selve forgasser eller gass. Én kabel er gasspedalen kabelen som drives av foten. Den andre kabelen ser helt annerledes, med en svart boliger som en taggete glidebryter passer inn. Dette er ventil chokekablen.

• Trykk låseknappen ned over kabel bolig. Presse nesen av samlingen kabel (mindre, firkantet delen) tilbake så langt som det går inn i hovedhuset låsen.

• Betjene gass for å gjøre den siste justeringen. Åpen for å hente throttle spak så langt som mulig. Dette kalles vidåpne gass (WOT). Dette vil trekke den trukket inn innstilt tilbake til fabrikkinnstillingene. Erstatte luften renere og teste bilen for å kontrollere Skift punktene er riktige.

Slik fjerner automatisk Skift knotten på en 2003 Cavalier

Chevrolet ble langsomt miste salg for å importere selskaper, og alle forsøk på å avverge dem var mislykket, før Cavalier kom i 1982. Front-drevet, fire-sylinder maskinen ga Chevy kjøpere et legitimt alternativ til import. 2003 Cavalier kom med en femtrinns manuell girkasse, men hadde også en valgfri firetrinns automatisk tilgjengelig. Fjerne automatiske shifter knotten er en enkel prosess, men det er lett å overse klippet som holder den på shifter.

Instruksjoner

Shifter fjerning

• Sett på parkeringsbremsen og slå Cavaliers tenningsbryteren til "Run" posisjon. Skifte gear shifter i "1" posisjon.

• Se foran gear shifter nederst på bryteren, og finne metall U-formet utklippet.

• Lirke dette klippet av med en flat skrutrekker og dra shifter oppover for å fjerne den.

Shifter installasjon

• Line opp hullet i bunnen av gear shifter med gear shifter akselen. Skyv gear shifter nedover på gear shifter akselen.

• Plasser den åpne enden av U-formet klippet mot sporet i bunnen av fronten av gear shifter. Trykk inn klemmen inn i sporet til den klikker på plass.

• Skifte gear shifter i "Park" posisjon, slå av tenningsbryteren til "Off" posisjon og fjerne tenningsnøkkelen.

Hvordan å skifte en ATV

Alle terrengkjøretøy, eller ATV, er fritidskjøretøy som lar deg gå hvor som helst og gjøre stort sett alt. De er lette, manøvrerbare og lett vedlikeholdt og kan gi timer med underholdning. Noen ATV er også utstyrt med firehjulstrekk, tilbyr mer kontroll og tilgang til grovere områder. Imidlertid vil du ikke kunne få veldig langt i det hele tatt hvis du ikke flytte på ATV overføring. Skiftende en ATV er ikke vanskelig, men tar praksis å perfeksjonere.

Instruksjoner

• Sitte på ATV med overføring i nøytrale og motoren i gang.

• Sett foten på brems spaken på høyre side av sykkelen og skyv toe av din sko under av skiftet lever på venstre side av sykkelen.

• Løft opp litt til du hører en "Klikk" og føler ATV hoppet litt. Trykke ned tommelen spaken på høyre styret å gi sykkelen drivstoff, og la opp høyre gasspedalen.

• Fortsetter å gi ATV drivstoff for noen sekunder, så la tommelen spaken, raskt løfte skiftet lever med din tå til å skifte til et høyere gir. For å flytte til et lavere gear, la ut på tommelen spaken, og deretter trykker skiftet lever med venstre fot.

Tips og advarsler

 • Pass på å la motoren rev ned litt hver gang du endre tannhjul, som ikke vil "over rev" motoren og forårsake skade på motor og girkasse internals.

Hvordan å skifte gir i en Peterbilt 1

De fleste semi lastebiler har manuell girkasse og Peterbilts er intet unntak. Skiftende dem er lik, men ikke det samme som, skiftende tannhjul på en manuell girkasse bil. Hovedforskjellen er: tilstedeværelsen av clutch bremsen på Peterbilt, at du ikke trenger å trykke gasspedalen å starte lastebilen flytte og 10 eller flere girene.

Hvis du kjører en lastebil du bør også dobbel clutch så ofte som mulig for å spare diesel.

Instruksjoner

• Trykk clutchpedalen ned når Peterbilt er stasjonære. Dette engasjere clutch bremsen og stoppe motoren utstyr fra flytting. Grunnen til at du trenger å gjøre dette er fordi kobler en bevegelig gear til en stasjonær gear vil føre til grind, som vil til slutt bære den ut.

• La clutch ut. Peterbilt vil starte flytter frem uten du trykker gasspedalen.

• Trykke inn clutchen i når du er klar til å skifte opp.

• Girspaken i nøytral posisjon og slipper clutch.

• La rpm falle hvis du er skiftende, eller Trykk pedalen for å få rpm hvis du er skiftende.

• Trykke inn clutchen i igjen, men ikke helt - du trenger ikke clutch bremsen lastebilen ikke flytte - og raskt skifte til neste utstyret.

• Slipp clutch.

Hvordan koble Gear Skift kabelen i en Cherokee

Den girskifte kabelen på Jeep Cherokee er en kabel som lar skiftende fra tannhjul til tannhjul når kjøretøyet er i bevegelse. Det går fra girskift forbindelsesleddet montert på overføring. Det er forskjellige grunner Hvorfor girskifte kabelen må fjernes. For eksempel selve kabelen virker ikke, eller det kan ha å bli fjernet når ombygging eller erstatte overføring. Koble kabelen tar omtrent en til to timer.

Instruksjoner

• Fjerne Skift panelet montert rundt shifter med en skrutrekker og skyv det ut over toppen av shifter håndtaket.

• Fjerne bolten som kobles Skift kabelen til shifter armen med en skiftenøkkel.

• Engasjere Cherokees nødbremsen og bruke en jack for å heve den bakre enden av kjøretøyet. Skyv sokkelen jack i posisjon og Cherokee på standen.

• Spor kabelen fra foran midten av bilen til overføring. Bruk en socket satt til å fjerne bolten holder girskifte kabelen til overføring.

• Skyv overførte hylsen bakover på kabelen til overførte sammenhengen. Bruke socket satt til Løsne bolten feste Skift kabelen til overføring sammenhengen.

Om pinne SKIFT

Pinne SKIFT eller manuell girkasse biler, har en driver opererte clutch og en bevegelig gear velger som tillater føreren å endre tannhjul når som helst, i motsetning til en automatgir bil, der bil girkassen endres girforhold automatisk når bilen stasjonene.

Historie

Prototypen av moderne overføringen ble utviklet i 1894. Denne prototypen motoren døde ideen ikke og et år senere med en ombygd stasjonen-tog layout, den første bilen kjørte med en tre-trinns skyve girkasse og en kjededrevet aksel. I 1904 hadde de fleste bilprodusentene adoptert den glidende manuell girkasse. Siden 1950 har de fleste biler som selges i USA automatgir.

Funksjonen

Før du starter en manuell girkasse kjøretøy, må en Kontroller at parkering brudd er engasjert og girskifte i nøytral. Før du slår skal bilen på clutch trykkes ned. Når bilen er i gang, med clutch fortsatt komprimert, kan bilen flyttes inn i første gear. Bilen begynner å flytte når den bryter og clutchen er sluppet, og gassen trykkes. Når utstyret skal flyttes, enten opp eller ned, må clutch trykkes ned. Dette bør gjøres når motoren når 3000 rpm. De fleste ikke tillater føreren å vilkårlig Skift til noe utstyr - de har å skifte opp og ned Skift i numerisk rekkefølge.

Betraktninger

Girstangen biler er ikke så populært å automatikk i USA. Mindre enn 9 prosent av den nye biler solgt har manuell girkasse. Ikke mange som faktisk vet hvordan du skal kjøre en kjepp Skift potensielt gjør det vanskeligere å selge bilen. Men er det mulig å konvertere en manuell girkasse automatisk og vice versa.

Fordeler

Drivere over hele linja har uttalt at automatgir biler er mer moro å kjøre. Økonomisk, er pinne Skift mer effektivt å få et gjennomsnitt på to til fem miles per gallon i forhold til den automatiske versjonen av samme modell, og skjære grønne huset utslippene med to tredjedeler a tonn. De er også raskere og $800 til $1200 billigere. Bremser og overføringer har lengre liv i syke skiftet kjøretøy enn i automatisk. Studier har også funnet at bil tyver pleier passerer pinne Skift for biler med automatiske girkasser.

Advarsler

For å skifte gir må en driver operere tre-foten kronblad som gear shifter mens bilen går gjør handlingen for kjøring mer arbeid intensivt enn i automatisk. Hvis en driver er uerfaren i å drive en kjepp SKIFT, er muligheten alvorlig utstyr bære og motoren skade. I tillegg i mange land der de hovedsakelig kjøre pinne SKIFT, en driver må bevise ferdigheter før tillatt å kjøre bil manuell girkasse.

Instruksjoner for Skift 3 Executive ringer ID telefon

Mange samtaler gå av en office-arbeidsplass i løpet av en typisk dag - og mange av tallene knyttet til disse samtalene er tapt. Skift 3 Executive ringer telefonen fungerer som andre telefoner, men det har også en innebygd i ringer ID-system kan du se hvem som ringer eller slå opp navn og antall personer du har snakket med. Bruke anroper-ID systemet krever knappene på telefonen.

Instruksjoner

• Trykk på "Set"-knappen når telefonen for første gang til å starte prosessen med å sette dato og klokkeslett. Trykk "Sett" igjen og året begynner å blinke på skjermen. Trykk "Opp" eller "Ned" for å endre år deretter "sett" lagre. Trykk "Opp" eller "Ned" igjen endre måneden, dag og tid, trykke "Satt" etter hvert trinn lagre.

• Trykk "Slett" for å gå tilbake til hovedmenyen, og trykk på "Set" igjen. Trykk "Up" å velge "Angi 2 Code" og trykk "Sett" igjen inn i menyen for å sette din lokale retningsnummeret. Trykk "opp- og ned-for å endre hvert nummer og"Set"lagre. Trykk "Slett" når ferdig å gå tilbake til hovedmenyen.

• Trykker det "opp" og "Ned" knappene samtidig i hovedmenyen for å begynne sykling gjennom tallene som har kalt deg nylig. Trykk på "Gjenta"-knappen mens du viser et nummer for å ringe det tilbake. Trykk på "Slett" knappen én gang til å fjerne et nummer fra telefonminnet. Hold "Slett"-knappen i mer enn to sekunder for å slette alle tall.

• Trykk "Ringte" når som helst se listen over numre du nylig har ringt. Hver post har en dato- og tidsstempel å vise når du sist utførte samtalen. Bruk det "opp" og "Ned"-knappene til å flytte gjennom listen og knappen "Ringe" å ringe et nummer. Disse tallene kan slettes ved å følge instruksjonene i trinn 3.

Hvordan bytter jeg Skift knott en Saturn Vue 2005?

Vue 2005 er en SUV bygget av Saturn. Vue 2005 leveres som standard med en leather girspaken knotter. I tid denne skinn knappen kan bli slitt og du ønsker å erstatte den. Dette kan gjøres for hånd, med litt fysisk anstrengelse.

Instruksjoner

• Sett bilen i fjerde utstyr og deretter klatre inn din baksetet.

• Forstå Skift knapp med hendene og trekke oppover på knott. Sakte rotere knott venstre og høyre med hendene mens du trekker å knotten løsne. Fortsette å trekke på denne måten til knotten kommer av shifter.

• Angi erstatning knotten på shifter og trykker ned med hendene til den sitter på plass.

Hvor går EVO Skift lagret bilder?

Hvor går EVO Skift lagret bilder?

Med en fem-megapixel kameraet og mange redigeringsalternativene tilbyr EVO skiftet flere måter å håndtere bildene du tar på fly. For å adgang bilder tatt med smarttelefonen kamera, bare starte Galleri programmet og trykk biblioteket som inneholder din "kamera skudd." Bilder du har lagret fra andre steder - programmer du har installert, e-post eller tekstmeldinger, for eksempel lagres i et litt annerledes sted.

Bildemapper

Alle bildene på din HTC EVO Skift lagres i mapper eller kataloger på microSD-kortet og Gallery-programmet vil vise disse mappene som album som er oppkalt etter sine kilder. Eksempelvis blir bilder du laster ned fra tekstmeldinger, e-post eller Internett automatisk lagret til en mappe som heter "Nedlastinger", mens hvis du har Picasa, en foto editor app, installert smarttelefonen, Galleri app vil organisere sine bilder til en "Picasa" mappe.

Kompatible bildefiler

Starte "Galleri" på din HTC EVO Skift å bli presentert med en liste over mappene som inneholder bildene enheten ligger på microSD-kort. Galleri application støtter problemfritt en rekke Foto filtyper, inkludert bilder, PNG, BMP og TIFF. En rekke videoformater støttes også, inkludert 3GPP og MPEG-4. Et bilde med en av disse filtypene vil automatisk bli katalogisert av enheten i galleriet.

Tilgang til galleriet mapper

"Galleri" app er tilgjengelig fra viktigste app mappen også fra kameraet app selv - vanligvis du trykker en ikonet som ser ut som et utskrevet bilde, to plassene til venstre for utløserknappen. Bruker Gallery-programmet, kan du trykke alle mappenavn vise bilder som er lagret, deretter bruke fingeren til å dra gjennom miniatyrene. Trykk på et miniatyrbilde for å vise bildet i fullskjermstørrelse.

Administrere galleribilder

Når du viser et bilde, knip for å zoome inn eller ut. Når den er åpen, Tapp bildet og tapp det aksje ikonet, som ser ut som en sirkel med to piler oppover mot presenteres med delingsalternativer. Avhengig av hvilke programmer er installert på din smartphone, kan det hende du legger bildet til Facebook, sende den til venner eller sende den for redigering til Picasa.

Andre fotofunksjoner

Gallery-programmet kan du også en rekke alternativer for redigering av bilder lagret på telefonen. Trykke et fullskjerm bilde i galleriet og velge Rediger-ikonet, som ser ut som en malers palett, gir deg alternativer for å beskjære, legge til effekter eller rotere bildet mot venstre eller høyre. Effekter inkluderer en rekke photo filtre, inkludert en som browns bilder med innstillingen "Sepia" og en kalt "Vintage" som roughens kantene og fades fargene for å lage et bilde vises antiqued.

Hvordan å skifte Peterbilt lastebilene

Mange semi lastebiler, Peterbilts inkludert, har manuell girkasse. Dette tvinger du driveren til å fokusere mer og også gir ham mer kontroll over motoren. Hvis du skifte en manuell girkasse riktig, være drivstofføkonomi betydelig bedre enn med en automatisk. Hovedforskjellen mellom Peterbilt overføringer og de i biler er at det er flere hastigheter i lastebilen og clutchen har en clutch brems å stoppe motoren seg.

Instruksjoner

• Start motoren og la den inaktiv før den når 1000 rpm på egen hånd. Dette er spesielt relevant i kaldt vær. Også hvis været er kaldt, trykk clutchpedalen, sett girspaken i nøytrale, og slipp den for å varme opp overføring samt motoren.

• Trykk clutchpedalen ned når Peterbilt stoppes. Dette vil aktivere clutch bremsen, som vil stoppe girene flyttes mens du kobler overføring giret til motoren utstyret.

• Sett girspaken i første gear posisjon.

• Slipper clutch bremsen og slipper clutch til lastebilen begynner fremover. Du trenger ikke å trykke ned gasspedalen for å starte lastebilen flytte.

• Slipp gasspedalen og trykke inn clutchen ned når du er klar til å skifte til andre gear. Kontroller at du ikke trykker den helt - clutch bremsen er bare nødvendig når lastebilen ikke er bevegelige.

• Skifte girspaken i nøytral og slipper clutch.

• La rpm slippe litt slik at motoren ikke Lugge når du flytter inn i andre gear.

• Trykk clutchpedalen igjen og girspaken inn i andre gear. Slipper clutch og fortsette kjøring.

• Fortsett denne prosessen gjennom girene.

• Downshift når du må følge fremgangsmåten ovenfor, men trykker gasspedalen når du er i nøytral å matche turtall på lavere gear.

Hvor å restarte din EVO SKIFT

Du kan utføre en fabrikk restarte på din HTC EVO SKIFT hvis feilsøking forsøk mislykkes å reparere til smarttelefon eller hvis du skal selge eller gi bort enheten. Tilbakestillingen sletter alle data som er lagret til smarttelefon, så tilbake opp viktige filer til datamaskinen hvis mulig.

Instruksjoner

• Trykk på "Menu"-tasten fra startskjermbildet, og trykk deretter "Innstillinger."

• Velg "SD & telefon lagring", og trykk deretter "Fabrikken Data Reset" fra personlige Data.

• Trykk "Restarte telefonen", og trykk deretter "Tilbakestill alt" å bekrefte. HTC EVO skifte restarts når prosessen er fullført.

Tips og advarsler

 • For å opprette en sikkerhetskopi av filene, koble EVO skiftet til datamaskinen, trykk "Diskett kjøre" og trykk deretter "Gjort." Klikk "åpne enheten til Vis filer-på datamaskinen, og deretter dra-og-slipp på"C"kjøre filene eller mappene du vil lagre.

Hvordan installere TRD skifte lys

Toyota Racing utvikling (TRD) utviklet skifte lys som kan installeres på instrumentet klyngen av kjøretøyet Toyota. Når det er trygt for deg å flytte inn neste gear, lampen Skift lyser. Skift lyset bruker LED slik at de er lysere enn halogen lys og vare lenger. Skift lyset kan monteres på dashbordet for enkel visning.

Instruksjoner

• Parkere kjøretøyet Toyota og delta på parkeringsbremsen. Slå av motoren.

• Åpne Shack og koble fra Toyota bilens batteri med en socket skiftenøkkel.

• Lavere rattet. Fjern skruene fra instrumentet klyngen. Komme bak klyngen og koble sine to kontakter. Fjern klyngen fra bilen.

• Plassere skiftet lyset på dashbordet. Lirke den øverste aircondition (AC) ventilen av med en flat-head skrutrekker. AC ventilen er plassert på dashbordet. Kjøre ledninger Skift lyset ned i AC ventilen og trekke dem ut fra instrument cluster området.

• Koble svarte ledningen til noen metalloverflate på instrumentet klyngen området, fortrinnsvis en bolt som det er enklere å koble ledningen til det ved å pakke ledninger rundt bolten. Dette er grunnen kabelen.

• Rotere shifter knotten mot klokken, og fjerne den. Lirke av klippene fra shifter panelet med en flat skrutrekker og ta av panelet. Dette vil tillate deg tilgang i sigarettlighterkontakten ledninger komponenter. Kjøre ledningen fra instrumentet klyngen ned i sigarettlighterkontakten og plugg den inn i sigarettlighterkontakten tilkoblingen. Dette er makt ledningen. Montere på shifter panelet og knotter.

• Fjerne sikring boksen panelet til venstre for rattet med en flat-head skrutrekker. Fjerne OBDII pluggen. Shifter lyset grønne ledningen er turteller ledningen og brukes til å få lesing av akselerasjon. Koble den grønne ledningen til niende pin på OBDII plugg. Koble sikring boksen panelet.

• Montere instrumentet klyngen. Skift lyset kommer med to skruer du kan bore i dashbordet for å feste lyset til bilen, men hvis du ikke ønsker å skade oversikten, kan du bruke tape for å sikre lys på bilen. Koble batteriet og lukke panseret.

Symptomer på en overføringskabel skift i en Chevy lastebil

Symptomer på en overføringskabel skift i en Chevy lastebil

Chevy lastebil har en overføringskabel for skift som går fra utstyret skifte til overføring sammenhengen. Denne kabelen er hva endres tannhjul når Chevy truck driver manipulerer skiftet lever. Symptomer vil vises under drift av Chevy når Skift kabelen begynner å gå dårlig.

Tannhjul hardt for å skifte

Chevy lastebil blir hardt for å skifte fra tannhjul til tannhjul når Skift overføringskabel er sviktende. Dette symptomet begynner fordi Skift kabelen ikke er trekke på båndet, og Skift girspaken blir stiv. Skift blir vanskelig som shifter flytter fra første til andre og tredje og enda vanskeligere når du forskyver inn fjerde eller femte gear. Omvendt vil bli hardest utstyret å engasjere. Bare korrigering for dette er å erstatte kabelen og inspisere sammenhengen for å sikre at ingen skade er gjort til denne overføring komponenten.

Kommer ut av utstyr

Et annet symptom på en dårlig overføring skiftende kabel i Chevy lastebil er når girskift begynner å hoppe eller pop ut av utstyr. Dette er mer utbredt i første gear på grunn av stress som seg i Chevy steder på overføring og Skift kabelen. Parentesene som holde kabelen på plass er mest sannsynlig brutt, slik at kabelen å stramme under retardasjon av lastebilen. Chevy eieren må undersøke Skift kabelen for å avgjøre om det er fortsatt i god stand, og erstatte ødelagte brakettene å reparere problemet.

Skift kabel strukket

Hvis overføring kabelen er strukket, kan ikke driveren skifte til visse tannhjul, særlig høyere gir som tredje, fjerde og femte. Kabelen er ikke engasjerende båndet fordi det er strukket eller løsnet. Dette problemet utvikler seg over tid, under normale kjøreforhold. Automatgir på Chevy lastebil kan vise det samme symptomet - driveren kan flytte spaken i stasjonen eller "D", men utstyret selv faktisk engasjert ikke. Kabelen må erstattes for å løse dette problemet.

Bilen vil ikke skifte

Bilen vil ikke skifte

Enten du kjører automatisk eller en manuell, er muligheten til å flytte bilen nødvendig. Det kan være fristende å analysere shifter problemet på egen hånd, men hvis problemet ikke er et lavt nivå av girolje, det vil trolig ta profesjonelle diagnostisk utstyr og ferdigheter til å fikse. Hvis påfylling en lav girolje ikke løser problemet, følge opp med en lokal auto-verksted for hjelp som kan ende opp sparer du penger i det lange løp.

Instruksjoner

Automatisk

• Les bilens brukerhåndboken for å fastslå den eksakte girolje bilen kjører på. Hvis du erstatter den med et billigere alternativ, kan det skade din overføring.

• Åpne panseret på bilen. Starte bilen og la den i parken eller nøytral. Tillate at motoren skal kjøres.

• Finne måling. Måling viser nivået av girolje. Hvis din væske er lav, vil det påvirke din evne til å skifte. Skille overføring måling fra motor olje måling. Overføring måling kan si "ATF" på håndtaket, og ligger på baksiden av motoren.

• Trekk ut ATF måling og tørk den av helt med en klut. Legg den tilbake i sporet i motoren den kom fra, og dra den tilbake.

• Undersøke slutten av måling, der du kan se både varme og kalde målinger. Den andre linjen på måling vil fortelle deg om væsken er full. Hvis merkingen ikke gå til den andre linjen, må legge automatgir væske (ATF).

• Legge til ATF direkte inn i hullet fra der du fjernet måling. Plasser en trakt i hullet, og hell i små mengder samtidig. Hvis du legger for mye, kan du ødelegge overføring. Stadig å dyppe og sjekke måling som du helle i ATF. Stopp når merkingen når den andre linjen.

• Sett måling i det riktige sporet. Forsøke å skifte kjøre bil og Merk Hvis det er alle endre.

• Se rundt garasjen eller dempe der du vanligvis parkere olje drippings. Lav ATF nivåer angir ofte en lekkasje i bilen. Du må reparere lekkasjen på kilden, snarere enn bare erstatte ATF.

• Få en diagnostisk test bil på en profesjonell butikk Hvis problemet vedvarer. Det krever spesialutstyr skal diagnostisere en ødelagt overføring.

Tips og advarsler

 • For mange biler, det kan være utrygt å sjekke din girolje etter kjørte bilen og ineffektive å teste den hvis det er veldig kaldt. For nøyaktighet, teste bilen om morgenen etter kjøring det rundt blokken én eller to ganger.

Installasjonsinstruksjoner for en 904-A Transgo Skift Kit en Chrysler

Installasjonsinstruksjoner for en 904-A Transgo Skift Kit en Chrysler

Transgo Skift kits for en Chrysler 904-A Torqueflite automatisk girkasse er tilgjengelig som en standard reparasjonssett eller en ytelse kit. Dette bestemte overføring finnes i en rekke biler. Alternativet ytelse kit gir tilpasse overføring for forbedret ytelse. Standard Skift kit gir utskifting av slitte deler og arbeidet kan gjøres med standard verktøy.

Instruksjoner

Forberedelse

• Kjøre bilen opp på ramper.

• Sjekk butikken manualen til bilen din personlige. Dette kan vise fjerne negative ledelsen på batteriet før du starter.

• Angi drypp kokekaret under overføring dekselet.

• Løsne den bakre bolter av overføring pannen og la væsken renne inn drypp kokekaret, så fjerne fremre boltene og pan dekselet. For eldre modeller, kan det være en plugg på bunnen av kjelen overføring. Hvis det er en plugg, løsne det og la overføring væske tømme i drypp kokekaret. Fjern pan dekselet. Når du fjerner bolter, linje dette i mønsteret for fjerning. Avsette dekselet.

• Studere oppsettet av deler som er nå avdekket.

• Ta ut boltene som fester filteret og ventilhuset til overføring boliger. Angi bolter i et mønster for å erstatte senere.

• Rense bunnen av kjelen i tilfelle det er biter av metall.

• Sjekk din butikk håndboken for fjerning av sensorer og ledninger.

Oppdatering

• Fjerne ventilhuset. Angi dette på en flat arbeidsflate. Undersøke samlingen for kanaler der baller som fungerer som ventiler. Merke disse. Legg merke til hvor kildene og manuell ventil går.

• Fjerne ventiler, baller og kilder. Sette disse side i et mønster som ligner plasseringen som en guide for plassering av Transgo kit deler.

• Rengjør ventilhuset, når alle kilder og ventiler er fjernet.

• Utforme Transgo Skift kit delene på en flat overflate. En klut kan plasseres på arbeidsflaten og deler plassert på dette. Kluten bidrar til å holde delene i stedet. Gjør deg kjent med delene. Studere kit guide for retning på merkingen for deler. Bruke kit guide for bestemte deler plassering.

• Plass Transgo kit delene i ventilhuset ved å reversere prosessen med hva som ble tatt med nye kit deler. Skru boltene.

• Rengjør flater hvor pakninger brukes til å sikre et segl. En bildeler renere kan brukes på en klut til å oppnå dette.

• Posisjon pakninger.

Sette tilbake sammen

• Sett inn ventilhuset med de nye delene i girkasse bolig og bolt på plass.

• Sett inn et nytt filter og bolt på plass.

• Bruke pakning sealer hvor pan pakningen går og justerer pakningen. Sett dekselet tilbake på overføring boliger. Bolt pannen i stedet bruker dreiemoment som angitt i håndboken kjøretøy. Hvis det var en plugin, kan du sette det med nye tetningen.

• Fyll overføring til riktig nivå med væsken anbefalt av kjøretøy manualen.

Tips og advarsler

 • Har butikken klær tilgjengelig for tørke hendene.
 • Tillat rengjøring overføring deler før du legger til nye Transgo Skift kit deler.
 • 904-A overførings bruk i mange bilmodeller over en periode av år betyr at det var variasjon. Bruk av kjøretøyet butikk håndboken viser detaljene for din bil. Den Transgo Skift kits ble utviklet for en rekke kjøretøy.
 • Pass på å bruke sikkerheten brems og parkeringsklosser bak bakhjulene når bilen er på ramper.