Nnywellness.com

flimrende lys på bilen

Hva betyr et blinkende flytende lys på bilen?

Hva betyr et blinkende flytende lys på bilen?

Bilens dashbord huser flere målere og bestemt indikatorlys, for eksempel en væske lys, for motor overvåking av driveren. Å vite betydningen av hvert element i instrumentbordet kan hjelpe sikre fører og bil på veien.

Funksjonen

Når et kjøretøy først slått på, alle lysene på dashbordet vanligvis blinker på og deretter flash av. Hvis et lys fortsetter å holde på, eller selv blinker, oppmerksomhet element eller mekanismen er nødvendig.

Funksjoner

Lyset i form av væske som drypper fra en beholder er indikatoren for lavt trykk. Hvis dette lyset forblir blinkende, er det ikke en tilstrekkelig mengde olje sirkulere i bilens motor.

Advarsel

Å ha en lav olje press lyset blinker angir at driveren skal trekke over og stopper kjøretøyet umiddelbart. Olje tap eller feil som aktiverer dette lyset er alvorlige nok til å skade motoren hvis det fortsetter å kjøre.

Er det ulovlig å ha blå Neon lys Under bilen mens du kjører?

Neonlys er svært populært med bilentusiaster fordi det kan gjøre bilen synes å "flyter" om natten. Før du installerer noen neonlys, kontakt lokale politimyndigheter fordi enkelte farger er noen ganger forbudt.

Identifikasjon

Blå er forbudt i nesten alle land fordi blått og rødt er standard beredskap lys for ambulanser og politiet, ifølge FindLaw.

Effekter

Hvis du har blå eller noe annet ulovlig neon lys, vil du sannsynligvis motta en trafikk billett - en forseelse av den laveste formen. Du kan bare få en "fix-it" billett, hvor brudd fjernes fra posten når du fjerne lysene og har en offiser tegn din billett å angi brudd er korrigert.

Potensielle

Hvis du ikke fjerne lysene og få bekreftelse fra en offiser som er fjernet, kan du møte flere bøter og brudd vil trolig gå på din kjøring posten.

Hva vil det bety når din lys blinker raskt på bilen?

Biler handle sjelden merkelig uten grunn; bil tenner er intet unntak. Når et lys, som en blinker, slår på og av raskere enn normalt betyr et annet lys på bilen har problemer med eller har brent ut.

Bakgrunn

Lysene i en bil, inkludert brems og blinklys, kjøres alle gjennom samme system. Hvis en sving blinker kjører for fort det kan bety en bremselys har er gått ut så makten det er ikke lenger å bremse lyset matet til blinker, gjør den raskere.

Fikse problemet

Vanligvis en frontlys eller bremselys har brent ut og den enkle løsningen å bare erstatte den. Bil tenner selges på de fleste auto deler butikker samt store butikker med auto omsorg seksjoner.

Advarsel

Det er viktig å erstatte bil lys så snart de brenne. Det er forbudt å kjøre uten alle lys fungerer og kan resultere i en bot.

Instruksjoner for under bilen Neon lys

I mange futuristiske filmer og TV-programmer, er biler avbildet med neonlys under deres lavere kropp paneler. Mens disse lysene presentere et futuristisk utseende, er de faktisk tilgjengelig nå. Du kan installere neonlys under kjøretøyet med bruk av hjem kits. Men må du ha en fungerende kunnskap om kretser og hvordan bilen fungerer.

Instruksjoner

• Kobler fra bilbatteriet ved å fjerne negative terminaltilkoblingen og plassere det til side. Dette vil holde deg trygg fra elektrisk støt.

• Jack opp bilen så du har en stor plass til å arbeide med. Sett av neon rør på ønsket sted å sikre at de passer. Plassering skal fra alle drivstoff, bremser og elektriske linjer. Kontroller at du plasserer dem på kabinettet så de ikke er synlige.

• Plass hakeparentesene fra kit på neon rør. Hver pakke er forskjellig; parenteser kan gli, fest eller skru på. Følg kit retninger for å få en nøyaktig passform.

• Plasser brakettene på undersiden av bilen kretser for hver rør pekte mot fronten av bilen og merke plasseringene for skruer. Fjerne parentesene og bore hullene. Plasser lys med hakeparentesene tilbake på kabinettet og skru lyset på bilen med en skrutrekker, bruker skruene som fulgte med pakken.

• Finn et område under panseret, nær batteriet, plassere transformatoren som følger med settet. Kontroller at det ikke påvirke noen av delene i motoren. Bore hull inn i rammen av bilen og fest transformatoren.

• Kjører ledningene fra neon lys til transformatoren og legge dem i henhold til instruksjonene. Vanligvis kan du kjøre dette fra lysene direkte gjennom motorrommet. Holde ledningene forstyrrer denne operasjonen.

• Kjøre positive ledningen fra transformatoren gjennom en av de eksisterende hullene i bilens brannmur til positiv terminalen med en vippebryter. Brannmuren er barrieren som skiller indre av bilen fra motoren. Eksisterende hull finner du ved å åpne panseret og skinner en lommelykt på brannmuren.

• Kjøre negative ledningen fra neon lys til bilens batteri og vikle den rundt den negative terminalen.

• Kjøre en ledning fra den andre enden av vippebryter, gjennom en annen brannmur hullene og tilbake i motorrommet. Stripe slutten av denne ledningen og en ledning som er koblet til en 12-volts innebygd sikring. Plasser varme-shrink rør over en av ledninger og skyv den til side. Lodde to ledninger sammen. Skyv den varme-shrink wrap over loddet området og smelte den, med en sigarettenner.

• Fest sikringen direkte til positiv terminalen batteriet. Koble negative batteriet terminal. Aktivere bilen og vende veksleknappen bytte. Neonlys bør komme.

Tips og advarsler

 • Veksleknappen bytte er viktig fordi mange byer har lover om å ha denne typen lys på mens kjøretøyet er i bevegelse. Med bryteren, kan du slå dem av å kjøre og aktivere dem på når du viser bilen
 • Kontroller at batteriet er helt koblet fra bilen før du starter denne prosessen. Mens du kan miste elektronisk informasjon (for eksempel radio og sete forhåndsinnstillinger), vil du redusere risikoen for alvorlig skade fra elektrisk strøm.

Trafikkregler på bilen Underglow lys

Underglow lys er neonlys knyttet til understellet av bil, motorsykkel eller lastebil. Disse lysene gir en farget nyanse under bilen og gjøre det vises som om bilen er flytende. Legge underglow lysene er en populær ansiktstrekk på tilpassede biler. Underglow lysene selges i rød, grønn, blå, gule og lilla og er kan være enten neon eller LED i naturen. Noen stater, som Oklahoma, har eksplisitt forbudt bruken av underglow lys mens andre stater, som California, bare legger begrensninger på dem. Det er ingen føderal lov om bruk av underglow lys.

Rødt og blått lys er Problematic

Rødt og blått lys er forbudt i mange stater som disse fargene er ofte reservert for politi og ambulanse kjøretøy. For eksempel i North Carolina er det ulovlig å ha ettermarkedet rødt eller blått lys installert på et kjøretøy. Policyen bak dette gjelder forvirring med offentlige og offentlige tjenester. En driver kan se rødt eller blått lys kommer opp bak ham og trekke over tenker det er et utrykningskjøretøy eller en politimann, og dermed forårsaker en uventet kollisjon eller andre trafikksituasjon.

Begrensninger på plassering og Candela

Lysmengden satt ut av underglow lys kan også være begrenset av statlige lov. For eksempel i California kan underglow lys ikke avgir mer enn 0,05 candela per kvadrattomme. USA kan også begrense hvilke sider av bilen kan inneholde underglow lys. For eksempel kan underglow lys tillates på høyre og venstre side av bilen men ikke foran eller bak på bilen.

De Facto forbud

Noen stater, som Connecticut, krever alle ettermarkedet lys shatterproof. Connecticut forbyr expressively ikke underglow lys ved lov, men siden ingen underglow lamper på markedet er shatterproof, de er dermed ikke å være på markedet. Andre stater, som Nebraska, krever lysene ikke være synlig under bilen, gjør det vanskelig å legge lys til bilen uten å gjøre omfattende arbeid til kroppen.

Hvordan installere TRD skifte lys

Toyota Racing utvikling (TRD) utviklet skifte lys som kan installeres på instrumentet klyngen av kjøretøyet Toyota. Når det er trygt for deg å flytte inn neste gear, lampen Skift lyser. Skift lyset bruker LED slik at de er lysere enn halogen lys og vare lenger. Skift lyset kan monteres på dashbordet for enkel visning.

Instruksjoner

• Parkere kjøretøyet Toyota og delta på parkeringsbremsen. Slå av motoren.

• Åpne Shack og koble fra Toyota bilens batteri med en socket skiftenøkkel.

• Lavere rattet. Fjern skruene fra instrumentet klyngen. Komme bak klyngen og koble sine to kontakter. Fjern klyngen fra bilen.

• Plassere skiftet lyset på dashbordet. Lirke den øverste aircondition (AC) ventilen av med en flat-head skrutrekker. AC ventilen er plassert på dashbordet. Kjøre ledninger Skift lyset ned i AC ventilen og trekke dem ut fra instrument cluster området.

• Koble svarte ledningen til noen metalloverflate på instrumentet klyngen området, fortrinnsvis en bolt som det er enklere å koble ledningen til det ved å pakke ledninger rundt bolten. Dette er grunnen kabelen.

• Rotere shifter knotten mot klokken, og fjerne den. Lirke av klippene fra shifter panelet med en flat skrutrekker og ta av panelet. Dette vil tillate deg tilgang i sigarettlighterkontakten ledninger komponenter. Kjøre ledningen fra instrumentet klyngen ned i sigarettlighterkontakten og plugg den inn i sigarettlighterkontakten tilkoblingen. Dette er makt ledningen. Montere på shifter panelet og knotter.

• Fjerne sikring boksen panelet til venstre for rattet med en flat-head skrutrekker. Fjerne OBDII pluggen. Shifter lyset grønne ledningen er turteller ledningen og brukes til å få lesing av akselerasjon. Koble den grønne ledningen til niende pin på OBDII plugg. Koble sikring boksen panelet.

• Montere instrumentet klyngen. Skift lyset kommer med to skruer du kan bore i dashbordet for å feste lyset til bilen, men hvis du ikke ønsker å skade oversikten, kan du bruke tape for å sikre lys på bilen. Koble batteriet og lukke panseret.

Hvordan installere Hummer hale lys vakter

Det opprinnelige høy mobilitet multi hjul kjøretøyet ble designet for militær bruk og rullet av samlebåndet i 1985 å erstatte andre utdaterte militære kjøretøy. Den sivile versjonen kalles Hummer, debuterte i 1992. I 1999, er generelt - Hummers produsent - avtalt med General Motors markedet og distribuere Hummer. Hvis du gjøre en masse av-roading i Hummer, kan du beskytte utsatte halen lys linsene fra tre lemmer og andre hindringer med et par halen lys vakter.

Instruksjoner

• Åpne bakdekselet på Hummer og Finn de to skruene på hver dør jamb som holder baklyktene på plass. Fjern skruene med en stjerneskrutrekker slått i retning mot klokken.

• Trekk ut på halen lys med begge hender å løslate holder klippene. Fjerne begge lyspære kontakter fra baksiden av halen lys forsamlingen ved å slå kontakten mot klokken og trekke det rett ut av samlingen halen lys. Gjenta dette trinnet for begge baklykter. La kontaktene henger i deres ledninger og ta halen lys samlingene til et arbeidsområde.

• Rengjør hele halen lys samlingen med vinduspusser og papirhåndklær. Nå tørke halen lys med alkohol puten leveres med halen lys vakt kit å fjerne voks eller oljer. Tillate halen lys til luft tørr i fem minutter. Gjenta dette trinnet for begge halen lys samlinger.

• Løst Installer samlingen halen lys på bilen ved å skyve hver pære socket tilbake til halen lys forsamlingen og rotere det med klokken. Plasser kategoriene nederst på halen lys den riktige hullene i bilens karosseri, men ikke delta klippene ennå. Gjenta dette trinnet for de andre hale lys også.

• Skrelle den beskyttende støtte fra halen lys vakt. Plass den øverste delen av vakt mot toppen av halen lys. Linje opp fanen øverst på halen lys vakt i sporet i bilens karosseri. Skyv halen lys inn i bilens kroppen til klippene på toppen og bunnen klikker på plass. Bruk trykk med hendene på halen lys vakt mot halen lys for noen sekunder til limet tar holde. Kjøre de to skruene tilbake gjennom monteringshullene kanten av halen lys og stram med en Phillips-skrutrekker. Gjenta dette trinnet for de andre halen lys vakten.

• Lukk døren bak.

Hvordan du riktig Wire kjøring lys

Hvordan du riktig Wire kjøring lys

En av de beste gjør det selv forbedringene i automobile sikkerhet innebærer installere bedre belysning. Kjøring lys kan øke din evne til å se lenger om natten, særlig mørke landeveier. Merk at mange stater har lover på bøkene som begrenser bruken av kjøring lys til tider når frontlysene er byttet til fjernlys.

Instruksjoner

• Aktivere fjernlys frontlyktene.

• Finn ut kontakten på baksiden av frontlys tilgjengelige for deg og koble den.

• Bruk en test lys eller voltmeter og bestemme hvilke av tre kontaktene har kraft.

• Slå frontlyktene.

• Koble en lengde på 16-dimensjon på ledningen til denne drevet wire med Scotchlok kontakt.

• Velg et sted nær batteriet montere stafetten bruker en selv trykke metall skrue.

• Crimp en isolert kvinnelige spade-kontakt til 16-gauge ledningen fra frontlys plug ledningen, og fest den til terminal 30 av Signal Stat 192 relé.

• Installere en Skjøteanordning ring terminal å lede sikringsholderen inline og en Skjøteanordning rumpe kobling til andre emnet.

• Forlenge føre med den baken koblingen inline sikring holder lenge nok til å nå fra batteriet til stafett. Bruke 14-gauge wire her.

• Crimp en isolert Skjøteanordning tilkobling til utvidet ledelsen av sikringsholderen og anholde den å videresende terminal 87.

• Gjøre en 14-gauge jumper wire med isolert Skjøteanordning hunnkontakter og koble relé terminaler 87a og 85.

• Montere kjøring lys foran bilen - på samme nivå som frontlyktene vil gi den største økningen i belysning avstand, men dette kan ikke være mulig på noen biler.

• Koble en 14-dimensjon på ledningen til en kjøring lys med baken kontakt. Koble andre lyset til 14-gauge ledningen med en Scotchlok-kontakt.

• Crimp en Skjøteanordning tilkobling på slutten av 14-gauge kabelen kjøring lysene og koble til stafett terminal 86.

• Koble ringen terminal på sikring holderen føre til positive innlegget batteriet og Installer 10 amp sikring i abonnenten.

• Slå frontlyktene på fjernlys strøm reléet, bytte på kjøring lys.

Tips og advarsler

 • Tape alle tilkoblinger, eller pels med flytende elektriske tape.
 • Frakople batteriet når du arbeider med kjøretøy ledninger.

Hvordan du bytter et hjørne lys i en 1995 Honda Accord

1995 Honda Accord har hjørne lys foran bilen som lyser opp når det parkering lys eller frontlykter er slått på. Når pærene brenner, kan du fjerne hjørne lett montering og erstatte pærene selv i stedet for å ta bilen til en forhandler eller en mekaniker for service, spare penger. Hjørne lyspære erstatning er grei, og du kan fullføre den i en relativt kort tidsperiode.

Instruksjoner

• Parkere din tråd, og slå av motoren. Åpne panseret.

• Ta ut skruen på toppen av foran hjørne lyset som må byttes med en Phillips-skrutrekker.

• Dra hjørnet foran lys direkte av den frontlys monteringen.

• Vri pære-kontakten på baksiden av samlingen hjørne lys mot klokken, og fjerne den fra huset. Pære socket inneholder 5W pære.

• Trekk den gamle pæren direkte ut av pære socket, og kaste den.

• Sette inn nye 5W pære i pære-kontakten, og trykk fast til pære er sikker.

• Pære socket inn bolig på baksiden av hjørnet lett samlingen. Pass på å line opp kategorien på pære socket med sporet på hjørnet lett samlingen.

• Tvinn pære-kontakten med klokken for å sikre den.

• Skyv hjørne lys forsamlingen tilbake i samlingen frontlys på bilen. Pass og linje opp pinner og pære socket kontakter med sporene på samlingen frontlys.

• Skru inn skruen over hjørnet lett montering, og stram den.

Tips og advarsler

 • Noen modeller av Honda Accord har to hjørne lyspærer i hjørnet lys forsamlingen, mens andre har bare ett. Bare Gjenta trinnene på andre pære og pære socket hvis din har to.

Hvordan erstatte Dome lys i en Chevrolet Impala

Hvordan erstatte Dome lys i en Chevrolet Impala

Mye som en vanlig husholdning pære, vil pære i kuppelen lys av bilen til slutt brenne. Dette er en vanlig forekomst som din bil aldre, imidlertid hvis lyset brenner ut uventet og ofte, kan det være et problem med din sikringer. Du kan erstatte dome lys i en Chevrolet Impala lett. Alt du trenger er en OEM erstatning pære, eller en ettermarkedet pære for å passe i år og modell av bilen.

Instruksjoner

• Sitte i førersetet av din Chevrolet Impala. Dome lyset vil enten bli plassert i midten av bilen tak indre eller mot fronten av taket interiøret som en del av en overhead lagring bin. Plasseringen avhenger av året for din Impala.

• Fjern lys dekselet. Noen eldre modeller vil ha lett dekselet festet til lys rammen med to skruer. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene og legg dem til side hvor du kan finne dem igjen. Hvis du har en senere modell Chevrolet Impala, er lett dekselet holdt på plass av våren klipp i rammen. Nå opp og forstå plast av dekselet og presse det litt mens trekke forsiden ned. Våren klippene slipper og dekselet åpnes som en dør på en hengsel.

• Knip eksisterende pære mellom tommelen og pekefingeren godt nok at du holder glass pære, men ikke nok til å risikere å bryte den. Skyv pære i, slå det mot klokken og trekke det gratis fra kontakten.

• Installere nye pæren ved å skyve pære kontakten. Du vil kunne se en kanal i socket som du trenger med små hevet pluggen på siden av pære slutten. Urviserne pære. Trekk forsiktig på pæren sørge for at den er låst inn i kontakten. Lukk lyset dekke ved å trykke det på plass og enten klemme sidene mens skyve den til lås det på våren klippene, eller sette beholde skruene igjen.

• Se brukerhåndboken for å finne din sikringsboks og plasseringen av sikringen for dome lysene. Fjerne sikring ved pinching sikringen og trekke ut av sikringsholderen. Se på midten av sikringen og du vil se en metalltråd midt koble de to endene. Hvis denne ledningen er ødelagt eller svart, erstatte sikringen. Hvis ledningen er fullført, kan du installere sikring ved å skyve det tilbake i posisjon.

Tips og advarsler

 • Se på alle alternativene for pærer som er utformet i kuppelen lys av din Chevrolet Impala. Noen av nyere er utformet for å forhindre "natt blindhet" ved hjelp av en farget pære i stedet for et klart glass.
 • Kontroller at pæren du erstatte dome lys er vurdert for kontakten. For stor en pære vil brenne ut og forårsake en brannfare.

Hvordan installere ettermarkedet hodet lys

Oppgradering av hodet lys på bilen er en stor ekstra touch for de som søker en individuelle utseende. Projektoren hodet lys er en populær oppgradering og kan legge til økt synlighet på kvelden. Mange andre typer er også tilgjengelig for å passe din egen personlige stil.

Instruksjoner

• Slå av bilen og også være sikker på at hodet lysene er slått av, slik at ingen makt blir sendt til dem.

• Pop dine hette åpne og se hvis din hodet lys er tilgjengelig eller hvis det er en plast liksvøpet over dem. Hvis du ikke finner frontlyktene denne måten se i eierne manualen pære erstatning instruksjoner, vil disse gi deg en idé om hvordan å fjerne hodet lys bolig.

• Fjern plast likkledet eller andre dekke blokkerer tilgangen til din hodet lys hus.

• Koble og fjerne pærer og ledninger fra din hodet lys bolig.

• Koble noen store boltene som holder hodet lysene på plass.

• Tre gamle hodet lysene ut av bilen. Deretter erstatte dem med nye ettermarkedet hodet lysene.

• Skru boltene fra gamle hodet lys samlingen til en ny å sikre det på plass.

• Koble ledninger og putte hodet lyspærer i din nye hodet lys hus.

Tips og advarsler

 • Husk å teste nye hodet lysene etter installasjon å sikre at de fungerer.
 • Husk å sjekke med din Brukerhåndbok for mer kjøretøy bestemt hodet lys fjerning retninger.
 • Prøv å unngå å berøre hodet lyspærer seg. Olje på hendene vil effekten brenntid.
 • Noen typer ettermarkedet hodet lys kan være ulovlig i ditt lokale område. Må du kontrollere lokale lover før du installerer de nye hodet lys.

Bilen vindu missfarging stiler

Bilen vindu missfarging stiler

Fargede automobile Vinduer tjene en duell hensikt. Nyansen deflects solenergi lys å holde bilen passasjerer kule. Nyansen forlenger levetiden til bilen interiør ved å minimere solskader. Ettermarkedet for bilbransjen forhandlere tilbyr for tiden tre typer bil enke fargetone. Velg den som henvender til personlig smak og budsjett.

Nonreflective

Nonreflective farge er det rimeligste alternativet for bilindustrien windows. Filmen er dekket med en mørk, varme absorbere fargestoff. Forandret retning varme lagres i auto glass og båret bort av uteluften strømmer. Etter omfattende slitasje viser nonreflective tone lilla og skjemaer bobler under overflaten. Nonreflective fargetone har en kort garantiperioden enn andre typer.

Hybrid

Hybrid eller høy ytelse auto tone er den vanligste typen automotive vindu nyanse. En kombinasjon av fargestoffer og reflekterende metaller, som Titan, pels hybrid filmer. Resultatet er en lys, nonreflective film. Hybrid auto vindu nyanse deflects mer varme enn fargetone behandlet med fargestoff bare. Hybrid fargetoner ledsages av levetid eller utvidede garantier.

Full Metal

Produksjonsprosessen gjør metall bil vinduet nyanser et dyrt alternativ. Det finnes to typer metalized automotive vindu nyanse. Først, deponering, innebærer varme aluminium, nikkel og kobber å produsere partikler som dekker filmen overflaten. Den andre, sputtering, fører atomer fra argongass til å sprekke og dekke film overflaten. Sputtering teknikken produserer en lettere, mindre reflekterende missfarging overflate enn deponi. Sputtering tilbyr også mer variasjon i fargetone valg enn deponi. Metall fargetone har livstidsgaranti. Noen produsenter inkluderer en klausul som sier nyansen ikke skal visne for en lengre periode.

Hvordan installere gaten glød Strobe lys

Gaten glød er et merkenavn som spesialiserer seg på kjøretøy endring produkter. Før du installerer strobe lys på bilen, må du forskning lovene i staten for å sikre at dette er lovlig. I nesten hver stat er det ulovlig å installere rødt, oransje, blå og strobe lys på bilen din med unntak av tilpasset fremvisning biler som ikke drives på veien. Strobe lys settet kommer med monteringsbrakettene nødvendig å montere lyset, og du trenger ett verktøy å installere lys.

Instruksjoner

• Fjerne frontlys bolig fra rammen av kjøretøyet. Koble ledningsnettet fra baksiden av frontlys og plasser frontlys bolig på en flat overflate.

• Bore et hull litt større at strobe lyspære med makt drill og bor. Plass gummilisten rundt kanten av hullet for å forsegle den.

• Det slag lyset inn i hullet og koble ledningene til lyset. Guide ledningene til transformatoren og koble dem i henhold til produsentens instruksjoner.

• Guide ledningene fra transformatoren kontrollboksen og koble ledningene. Slå på kontroll for å sikre strobe lys fungerer.

• Erstatt frontlys til rammen og koble ledningsnettet på frontlys. Gjenta for eventuelle andre strobe lys at du vil installere på bilen din.

Tips og advarsler

 • Du kan ikke installere strobe lys i forseglet frontlys inventar. Forseglet frontlys blir støvsugd forseglet, og du vil bryte dem hvis du går nedover i dem.

Hvordan å sette sammen en 2000 Tundra halen lys

Størrelsen på pickup lastebil kan til tider være en avskrekkende for eiere å utføre reparasjoner på biler seg. Men i 2000 Toyota Tundra er det svært få reparasjoner så enkelt som erstatter en brent halen lys. Når dette skjer, reparasjon kan enkelt gjøres med noe mer enn en erstatning pære. Lære å utføre denne reparasjonen slik at du kan være forberedt og spare penger når det er nødvendig.

Instruksjoner

• Engasjere på parkeringsbremsen og sikre at den tundraen tenningen er slått av sikkerhetshensyn.

• Åpne bakluken på baksiden av tundraen og fjern to skruene som fester samlingen halen lys på bilen. Fjern skruene ved å vri dem mot klokken med en skiftenøkkel.

• Trekk forsamlingen bakfra av kjøretøyet. Finn blinklys pære-kontakten og slår den mot klokken for å fjerne den fra samlingen baklys.

• Fjern den gamle pæren ved å trekke det rett ut av stikkontakten. Sette inn nye pæren ved å plassere den på samme kontakt. Pære socket inn samlingen halen lys og vri det med klokken til den er sikker.

• Angi tundraen og teste halen lys å sikre det var montert riktig.

Tips og advarsler

 • Bruk hansker når du erstatter en lyspære. Olje fra huden kan forårsake glasset for å knuse.

Bilen min hoppe ikke men alle lysene fungerer

Bilen min hoppe ikke men alle lysene fungerer

Hvis lysene i bilen arbeider, men bilen fortsatt ikke snu eller start, kan det være en rekke grunner Hvorfor. Siden lys i bilen er drevet av batteriet, kan vi eliminere batteriet som kilden til problemet. Det er sannsynlig å være et problem med gnist eller drivstoff. Gnist omfatter tenning-relaterte deler, og drivstoff refererer til gass og deler som presse og distribuere gass.

Instruksjoner

• Kontroller om bilen har olje i den. Åpne Shack og sjekk din olje peilepinnen. Mangel på olje føre bilen å gripe.

• Se på dashbordet for sikkerhet eller nøkkel-formet lys. Dette lyset representerer denne, som gir bilen til å kjøre bare hvis det er satt inn riktig nøkkel. Hvis dette lyset, kan det være et problem med denne eller nøkkelen. Bruk en gnist nøkkel eller få en annen nøkkel fra forhandleren.

• Sett gear shifter i nøytral og prøver å starte bilen. Hvis bilen svinger, kan sikkerhet nøytral skiftet være dårlig. Nøytral sikkerhet skiftet gjør bilen til å starte i nøytral eller park. Hvis bilen svinger i nøytral, men ikke i park, bryteren kan være dårlig.

• Slå nøkkel i tenningen å se om den skrur. Hvis det ikke skru, gå til trinn seks. Hvis det skrur men starter ikke, er problemet enten spark eller drivstoff. Dette betyr at det ikke får gass, som kan være et resultat av en feil drivstoffpumpe eller tett dieselfilter eller gnist, som kan føre fra problemer av tenning, som dårlig tennplugger, dårlig ledninger eller en dårlig Distributør cap, rotoren eller tenningen modulen. Hvis det er en elektronisk tenning og det er ingen Distributør cap, kan coil pakken være dårlig.

• Nøkkel igjen og hør for drivstoffpumpen på. Du skal høre drivstoffpumpe bygge opp trykk. Hvis ikke, må du kanskje en ny drivstoffpumpe.

• Sett bilen fast i parken. Vri nøkkelen i tenningen og hvis det er ingen sveiv, elektronisk nummertastaturet i tenningen kan være dårlig.

• Slå nøkkelen og lytte for et høyt klikk. Hvis du hører et klikk, starter solenoid, startsnoren eller starter kan være dårlig.

Hvordan fjerne en Buick Dome lys

Dome lys gir lys til bilens interiør. De er vanligvis montert bak en sirkulær plastdeksel, derav navnet "dome lys." Men har noen nyere dome lys en litt annen design. Kuppelen lys i din Buick bør være lett å fjerne, enten du har et århundre, Lesabre, Lacrosse eller noen annen Buick modell.

Instruksjoner

• Undersøke dome lys nøye for å fastslå Hvis du trenger noen verktøy. Ulike Buick-modeller har forskjellige dome lamper. De fleste er knyttet av interne klipp, men noen er festet med skruer.

• Forstå ytre dekselet av kuppelen og samtidig sette inn en liten flat skrutrekker i kanten å lirke den av. Hvis dome lyset har skruer, må du fjerne dem først.

• Satt av plastdekselet. Forstå lyspæren kuppel og trekk den ut av sin mount. Dome lyspærer har ikke standard stikkontakter, så du ikke trenger vri den.

• Erstatte pæren med en ny (om ønskelig) og feste dekselet. Å feste dekselet, plasser den på plass og skyve den opp og engasjere klippene. Hvis det har skruer, installere dem på nytt.

Tips og advarsler

 • Hvis pæren er brent ut, må du bruke hansker når du fjerner det, og når du håndterer den. Olje fra huden din kan forårsake pære tidlig brenne.
 • Se bruksanvisningen for bestemte Buick modellen til å fastslå hvor erstatning pære. Du kan også finne hvor riktige pæren ved å besøke webområdet Sylvania i ressurs-delen.

Hvordan fjerne lyset i bilen

Hvis maskinen når lys i bilen kommer, kan du fjerne de for å kontrollere at det var ikke en lesefeil. Du kan gjøre dette selv om bilen er en 1996 modell eller senere med en Onboard Diagnostics II (OBD-II) kode skanner. Du kan kjøpe en av disse enhetene online eller for en auto deler butikken for så lite som $30. Dyrere forbruker klasse som kan koste opp $100. Når du har en, er det ganske enkelt fjerne det når lyset.

Instruksjoner

• Slå på bilen men ikke tenningen. Lys, radio, makt låser og windows bør alt arbeidet.

• Finn OBD-II koblingen. Det finnes vanligvis under instrumentbordet på førersiden av bilen.

• Koble OBD II skanneren med kontakten. Trykk lese-knappen på skanneren og vente på det å vise en fem-sifret kode. Det første sifferet er en bokstav etterfulgt av fire tall.

• Registrere koden så du kan finne ut hvorfor lyset er på. Du kan krysse referere til den med en kode ark som kommer med OBD II skanneren eller slå opp koden på nettet.

• Velg Slett fra skanner-menyen. Skanneren må kobles til kontakten for det fjerne når motoren leser fra bilen. Sjekk denne lyset kommer tilbake etter at bilen har vært drevet et par ganger hvis det fortsatt er noe galt.

Tips og advarsler

 • Enkelte auto deler butikker som AutoZone, har OBD II skannerne tilgjengelig for gratis.
 • Mens noen mekanikk tar gebyr for å bruke en OBD II skanner, noen ikke. Du kan ringe rundt og spør før bruke penger på å kjøpe en skanner.
 • Hvis det når lyset fortsetter å komme tilbake selv etter at det er ryddet, sørg for å snakke med en mekaniker så de kan vurdere alvorlighetsgraden av problemet.

Hvordan konvertere fem Wire Trailer lys til en fire spiss-kontakt

Hvordan konvertere fem Wire Trailer lys til en fire spiss-kontakt

Taue en tilhenger er en kjøring utfordring fordi den ekstra vekten og lengde tendens til å redusere totale bremser og styring evner. En måte å redusere ekstra risikoen er å ha operative trailer lys, som separate bremser for en stor tilhenger. En fem-wire trailer sele gir strøm til signalet, markør og bremselysene samt elektriske trailer bremser. Hvis de sleper en lys trailer som har ingen bremser, kan du ønsker å endre fra en fem-veis til en fire-veis kobling, som fjerner ledningen for elektriske bremser. Imidlertid variere statlige krav til tilhengeren bremser, så du bør lese regler for maksimalt tillatte trailer vekt uten bremser før du kobler ditt.

Instruksjoner

• Klipp av slutten pluggen fra de fem-veis trailer ledninger sele forlate som mye som mulig.

• Stripe 1/4-tommers isolasjon fra endene av grønn, gul, brun og hvit ledninger med wire strippere. Tape slutten av femte ledningen.

• Koble fire farget ledningene til tilsvarende fire-veis sele ledninger med baken kontakter. Disse fungerer ved å plassere en strippet wire i hver ende og komprimere med tang. Forsiktig rykk på tilkoblingen til sikre trangt.

• Pakk hver tilkobling i elektriske tape, deretter vikle alle fem kabler sammen.

• Test trailer lysene ved sykling gjennom brems, signal og markør lys på bilen, gjør at tilhengeren svarer riktig.

Tips og advarsler

 • Koble ut brems på tilhengeren kan skape en farlig situasjon hvis slep bilen er i stand til bremse tilhengeren uten dem. En firepinnet tilkobling anbefales bare for en godkjent lys trailer som har ingen bremser.

Hvordan erstatte fabrikken lys med LED?

Light - emitting diodes (lysdioder) er blitt et populært alternativ til glødende lys. De er lysere, bruker mindre energi og er langvarig. Enten i huset, eller i bilen, er bytte til LED en kostnadseffektiv løsning for belysning behov. Når endrer bilens fabrikken halen lys LED, finnes det noen universal trinn du kan endre den aktuelle modellen av bilen.

Instruksjoner

• Adgang din baklykter igjennom bagasjerommet. Skru bolt(s) feste halen lys.

• Pop av halen lys dekselet med en skrutrekker om nødvendig. Fjern forsiktig samlingen halen lys.

• Bruk denne muligheten å feilfri eller erstatte din halen lys cover slik at lysene er lysest mulig.

• Fjern de lys stikkontakter fra fabrikken lysene. Ta ut lyspærer, men la omvendt lyspæren i plass.

• Skyv hale lampe plugges inn i fabrikken kontakten. Det blir trangt.

• Slå på bilen kjører lys å sikre at lampene. Hvis ikke, ta pluggen tilbake ut av stikkontakten og prøv charging den inne det omvendte vei.

• Sette halen lys forsamlingen bilen. Bolten det tilbake på plass, pass på ikke stram.

• Gjenta med de andre hale lys.

Hvordan å kontrollere og justere bilen tenningstiming

Hvis bilen tenningstiming er av, bilen kan tilbake brann. Korrigere tenningstiming kan bevare livet til maskinen og lagre din sparkplugs. Så la oss komme i gang. Bare følg trinnene nedenfor for å finne ut hvordan du justerer bilens tenningstiming.

Instruksjoner

• Finne timing merket som vil være på skivene eller belastningsfordeling. Merk timing merket med kritt å gjøre det lettere å se når du justerer tenningstiming. Disse motorene vil har vanligvis også en timing indeks skala. Mange forhjulsdrevne biler har vanligvis deres timing mark og indeks skala på baksiden av motoren.

• Du må fjerne vakuum linjer eller elektriske tilkoblinger fra distributøren. Dette trinnet er skissert i tenningen kontroll merket. Les alle instruksjonene på etiketten for å finne ut de nødvendige trinnene for å justere bilen tenningstiming.

• Start motoren og varme den opp til fortauskanten inaktiv. Nå la oss koble timing lys til bilen. Timing lyset har vanligvis tre leder. Svart ledelsen kobles til negative innlegget batteriet, red ledelsen kobles til positiv innlegget batteriet, og siste ledelsen kobles til nummer én tennpluggen ledningen. Kjøpe en timing lys med en induktiv pickup. En induktiv pickup vil klemme på nummer én tennpluggen. Holde alle kabler fra bevegelige deler og hete overflater.

• Løsne bolten ved foten av distributøren. Ikke fjerne den. Bare løsne det.

• Sett overføring i parken eller nøytral og sett på parkeringsbremsen. Hvis på parkeringsbremsen ikke fungerer, blokk hjulene. Nå starte motoren. Trekk på avtrekkeren på timing lyset. Dette aktiverer xenon pære i timing lys som blinker én gang hver gang nummer én tennpluggen branner. Mål timing lyset på den fronten skivene. Juster preg på skivene med merket på timing indeks skala. Flytte Distributør til merkene. Slå av motoren. Nå stramme bolten ved foten av distributøren. Kontroller at plasseringen av distributøren til bolten er strammet helt. Start motoren å sørge for at alt fungerer bra.