Nnywellness.com

Hvordan kan jeg få gratis ringetoner for min Tracfone?


Hvordan kan jeg få gratis ringetoner for min Tracfone?

Tracfone er en av de mest populære forhåndsbetalte mobiltelefon tjenesteleverandører, og de tilbyr selv teksttjenester. Tracfone tilbyr du en ringetone nedlastingssenter der du kan betale for ringetoner akkurat som de fleste andre mobiltelefon leverandører. Med mobiltelefoner som ikke er forhåndsbetalt, kan du få gratis ringetoner texted til telefonen. Du kan gjøre det samme med forhåndsbetalt mobiltelefoner, også, bortsett fra prosessen er litt vanskeligere fordi forhåndsbetalt mobiltelefon selskaper kjøper sine tjenester gjennom en rekke mobiltelefon tjenesteleverandører.

Instruksjoner

• Naviger til Tracfone tekst beskjed hjemmesiden. Se på baksiden av telefonen Tracfone å finne serienummeret for din Tracfone. Skriv inn det serienummeret i tekstboksen ligger under "Lær å tekst i dag!" og trykk "Enter" for å lære hva leverandøren mobiltelefon tekstmeldinger forlengelsen er (f.eks [email protected], [email protected]).

• Navigere å din email regningen og opprette en ny e-postmelding adressert til din Tracfone 10-sifrede cellen telefonnummer etterfulgt av filtypen for tekstmeldinger du hentet i trinn 1 ([email protected] f.eks).

• Fest ringetonen du ønsker å sende til din Tracfone i e-postmeldingen ved å klikke "Fest" og velge ringetone fra datamaskinens harddisk. Klikk "Send" sende e-postmeldingen til din Tracfone (det vil bli levert til din Tracfone som en tekstmelding).

• Klikk "Vis" på din Tracfone vise tekstmeldingen. Deretter trykk den høyre skjermtast for "Options" og velg "Lagre som ringetone" valg å bevare den å din Tracfone.

Tips og advarsler

  • Knytte mer enn én ringetone til meldingen hvis du vil sende flere ringetone til din Tracfone samtidig.
  • Inneholder ikke mellomrom eller bindestreker mellom sifrene i mobilnummeret ditt Tracfone eller tekstmeldingen vil ikke gå gjennom.