Nnywellness.com

Instruksjonene for å fjerne & erstatte starteren i en 1995 Volvo 850


Produsert fra 1992 til 1997, er Volvo 850 klassifisert som en executive eller luksus kjøretøy. Bilen er tilgjengelig som sedan eller vognen, inneholder en forhjulstrekk og var den første Volvo modellen denne funksjonen. Motoren bruker en all-aluminium, i linje 5-sylindret motor. Startmotoren sitter foran motoren og slår motoren interne samlingen for å starte den. Over tid vil innsiden av starteren slites ut, forårsaker komponent mislykkes. Skifte starteren er en stor prosjekt for hjemme mekaniker og kan gjøres i omtrent en time av noen god med denne type arbeid.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din Volvo og Finn negative batterikabelen terminal på batteriet. Løsne bolten klemme på kabelen end med en skiftenøkkel og fjerner kabelen terminal fra batteriet.

• Finn starteren på førersiden av motoren, like nedenfor inntaket manifold. (Fjerne starteren fra en overhead posisjon er foretrukket fjerning metoden på Volvo.)

• Finn mutteren på slutten av starter releet og fjerne den med en skiftenøkkel. Skyv de to kablene av stud og sett dem til side. Finn to startmotoren beholde bolter der starteren møter bell bolig på overføring.

• Fjern to starter beholde skruer med en socket og ratchet, så trekke nesen av starteren ut av bell huset. Tips nesen ut og vekk fra motoren blokken, og løft den ut av motorrommet.

• Plasser den nye starteren på motoren og Juster hullene i starteren med hullene i bell bolig. Det er en plugg på montering flensen passer i et hull på bell huset; denne plugg hjelper deg justere starteren.

• Installere to festebolter fra bell bolig i starteren og stram til 25 pund-fot med en momentnøkkel. Installere de to kablene som du har fjernet fra gamle starter releet på nye solenoid stud, etterfulgt av mutteren. Skru mutteren før det er sikker, men ikke så tett som å sprekk plast på releet.

• Installer negative batterikabelen terminal på batteriet og stramme klemmen bolten på kabelen terminalen med en skiftenøkkel. Teste reparasjon ved forsøk på å starte motoren. Hvis motoren blir riktig, var reparasjon vellykket.

Tips og advarsler

  • Alltid briller bruk beskyttende når du arbeider med komponentene i denne bukten.