Hvordan å bruke FaceTime mellom en iPod 4 og en iPhone 4

05/29/2012 by admin

Hvordan å bruke FaceTime mellom en iPod 4 og en iPhone 4

I hver avbildning i fremtiden det er minst én av to ting: flyvende biler og video samtaler. En av disse stiftene i fremtiden er faktisk tilgjengelig i dag i form av Apples Vittigheter video yrke funksjonen. Denne funksjonen lar fjerde generasjon iPhone og fjerde generasjon iPod touch-brukere å gjøre videosamtaler med hverandre når de er koblet til et Wi-Fi Internett-tilkobling, forbedre vår evne til å bo koblet til hverandre og bringe oss ett skritt nærmere "fremtiden" i prosessen.

Instruksjoner

• Tapp ikonet kontakter programmet, etterfulgt av plussikonet i øvre høyre hjørne av programvinduet å lage en ny kontakt.

• Skriv inn det første og siste navnet på kontakten du ønsker å ha en FaceTime-samtale med postkontoret. Hvis kontakten bruker en iPhone, kan du angi telefonnummeret til kontakten på den angitte plassen. Hvis kontakten bruker en iPod touch, kan du angi e-postadressen for kontakten i det angitte området. Trykk på "Ferdig" for å lagre kontakten.

• Trykk på "Innstillinger"-ikonet på iOS enhetens Hjem skjermen, etterfulgt av alternativet "Wi-Fi. Tapp navnet på WiFi-nettverket du vil koble til under overskriften "Velge et nettverk". Oppgi nettverkspassordet i feltet og trykk på "Join" for å bli med i nettverket.

• Tapp ikonet kontakter programmet, etterfulgt av kontakten. Trykk "FaceTime" kan ringe Vittigheter denne kontakten. Så lenge den andre iOS-enheten er koblet til et trådløst nettverk, får det samtalen.

Related Articles