Hvor å finne aksel deler for Chevy lastebiler

09/28/2011 by admin

Hvor å finne aksel deler for Chevy lastebiler

Enten du kjører en nyere modell Chevy Silverado eller en klassisk 1940 Chevy lastebil, det kan komme en tid når du trenger en ny aksel. Hvis du får lastebilen fast på en auto-butikk, kan du finne kostnaden for aksel deler er høy. Finne og kjøpe din egen aksel kan spare penger. Dette er også nyttig for de som ønsker å fastsette deres Chevy lastebil på egenhånd.

Online

Siden Chevrolet har fått i popularitet, spesielt når det gjelder sin lastebiler, er det nettsteder på nettet som selger aksler for Chevrolet lastebiler. Før du begynner å søke, men Skriv ned modell og år med din Chevy. Aksel form og lengden er endret gjennom årene. En aksel som passer i en 1958 Chevy 3100 Apache vil ikke passe i en nyere modell 2009 Chevy Silverado. Dobbeltsjekk denne statistikken før du kjøper noe fra Internett.

Mange nettsteder selge Chevy lastebil aksler. For eksempel kan du finne en bakakselen aksel for en Chevy Silverado mellom årene 1999 og 2004 AM Autoparts (se referanser). Du kan også finne aksel deler 1A automatisk. For eksempel, har de en Dorman CV felles delt oppstart reparer kit for Chevy Astro modeller mellom 1990 og 2005 (se referanser).

Lokale butikker

Noen lokale auto butikker bære aksel deler eller kan bestille dem for deg. Butikker som automatisk sone, Napa Auto deler og O'Reilly Auto Parts bør alle konsulteres når du ønsker for å sammenligne priser. Siden Chevy lastebil aksler kan være stor, det er en god sjanse disse butikkene ikke har deler på lager på plasseringen. Heldigvis har auto deler butikker kataloger som du kan bestille deler. Selgere bør være nyttig med dette siden de fleste automatisk lagrer ansette folk som vet om biler og lastebiler. Hvis du føler du trenger mer hjelp, kan du be om ledelse eller en overordnet ansatt.

Hvis du ikke finner en automatisk lagring i ditt område som selger Chevy lastebil aksel deler, kan du prøve en auto-verksted. Selv om du planlegger å fastsette din lastebil hjemme, for verksteder fortsatt deler for deg. Stick med butikker som spesifikt arbeide på lastebiler eller bare Chevy modell biler.

Skraphandlere

Brukte aksel deler er ofte mye billigere enn nye deler du finner gjennom en katalog. Prøve din lokale historien om det har en del. Snakke med arbeiderne i søppelplass og la dem vite modell og år av Chevy lastebil. De fleste berge yards har en omfattende liste over deler de har i sin besittelse. Dette gjør det raskt å finne ut om de har det du trenger, så dette trinnet kan gjøres over telefonen. Hvis du finner de har din del, kan du raskt plukke den opp på søppelplass. Se delen før du kjøper den sørge for det er akseptabel tilstand uten hull, rust eller bryter i metall.

Related Articles