Proffene & ulemper med en plasmaskjerm

10/17/2011 by admin

Plasmaskjermer er i høy etterspørsel på grunn av deres berømte klart, kvalitet bilde viser. Mens fordelene ved å eie en plasmaskjerm er betydelig, vurdere potensielle ulempene ved plasmaskjermer før du foretar denne kostbar kjøp.

Pros: bilde

Plasmateknologi tillater seerne å se bilder på skjermen fra ulike vinkler. Antirefleks funksjoner redusere Reflektivitet lys slik at bildene være klar i ulike nivåer av belysning. Denne funksjonen forbedrer visning funksjoner, som kan abet filmvisning og spillaktiviteter.

Pros: High-Definition (HD)

Plasma-skjermer er effektive for HD-filmer eller TV fordi de tilbyr enestående kontrast teknologi. Plasmaskjermer er tett pixilated å produsere skarpe bilder.

Pros: estetikk

En av de forskjellige funksjonene av plasmaskjermer er at skjermene er flatt og ultra tynn. De er tilgjengelige i slanke modeller som gjør dem ideelle for montering.

Ulemper: effektivitet

Plasmaskjermer bruk og generere en betydelig mengde strøm. Maskinvaren blir varm når brukt i lange perioder.

Ulemper: pris

Prisen på plasmaskjermer kan tjene som en ulempe til forbrukere som ikke ønsker for å bruke masse penger. Plasmaskjermer er dyrt på grunn av deres kvalitet, spesielt i forhold til LCD-skjermer.

Related Articles