Nnywellness.com

Neon Underglow lover


En av de mest populære eksterne kosmetisk modifikasjonene på biler er tillegg av neonlys under kabinettet, ofte kalt underglow lys. Som med noe bil-relaterte, det er massevis av lovene som gjelder for belysning på biler. De fleste jurisdiksjoner begrense lys som kan plasseres på biler funksjonen lys som kjørelys og blinklys, mens andre lar for kosmetiske lys under en viss wattstyrke.

Operasjon

De fleste lover for motorkjøretøyer er skrevet i hensyn til drift bilen på veiene. Mens noen jurisdiksjoner har ganske strenge lover om endringer, er den generelle regelen at underglow lysene er helt lovlig å ha på hvis bilen er parkert men må være av mens du kjører. Dette lar eieren endre bilen sin som de vil, og Vis den av, samtidig opprettholde sikkerheten og begrense forvirring på veiene

Farger

Hvis din jurisdiksjon tillater bruk av underglow belysning, er det viktig å konsultere din lokale motorkjøretøyer byrå eller politiet hvilke farger er tillatt og ikke. Det er en ganske sikker innsats at blått, rødt og hvit lys vil være forbudt, som dette er utrykningskjøretøyer. Vise disse fargene er vanligvis mot loven selv om de er bare når bilen er stasjonære. Blinker og vekslende farger er også generelt ulovlig.

Billetter

Får ticketed for en ulovlig bil-modifikasjon som underglow belysning er vanligvis hva som kalles en "fastsette den" billett. Stedet har du vises i retten og betale en bot eller gjør samfunnet service, disse billettene vanligvis kan du bare løse problemet i en tildelt tid og beviser korreksjon. Når dette er gjort, vurderes ikke bot eller straff. Billetten vil forbli i posten, men det også vanligvis ikke bli regnet som en flytting brudd. Mens det ikke er lovlig så tror disse billetter mer som koden brudd enn noe som en fartsovertredelse billett.