Nnywellness.com

Slik tilpasser du en 2005 Toyota Tacoma


Toyota har gjort lastebiler siden 1935. I Tacoma har vært i produksjon siden 1995 og bærer på tradisjonen med robust, pålitelig og praktisk lastebiler som selskapet har blitt kjent for. I Tacoma er også en pen, stilig bil som tar godt til noen velvalgt modifikasjoner, noe så enkelt som et skift knott eller mer forseggjort som supercharger konvertering vil legge stor kraft til motoren.

Instruksjoner

• Endre utvendig. Det er noen oppgraderinger som kan utføres på den Tacoma utsiden som kan gjøre det ser langt mer elegant. Ved fronten, Bull Bar fra Westin gir Tacoma et mye mer aggressiv utseende, med sin kombinasjon av solid runde rør og en metall friksjonsplate utformet for å beskytte foran undersiden av i lastebilen. Etter det, installere oppgradert belysning fra et selskap som PIAA å gi din Tacoma en mer målrettet utseende. N-fab gjør fin side fremgangsmåten for Tacoma som hjelpemiddel Inntrenging og egress for beboerne.

• Oppgradere hjulene. Erstatte lager og relativt lite legeringer som i Tacoma følger med på lager med et større sett av hjul og dekk. Ikke bare vil det se bedre, men du vil også øke håndtering evne til lastebilen. Sjekk valget av hjul fra en bedrift som Tire Rack, hvor det er en rekke ettermarkedet legeringer som passer de fleste smaker og budsjetter.

• Endre motoren mer makt. Start ved å installere en kald luftinntak, som vil levere kaldere, tettere luft til motoren, noe som resulterer i mer hestekrefter. På eksos side av ting er installere et sett med overskrifter og en fri-flyt eksos en annen smart oppgradering vil legge enda mer kraft til motoren. Magnaflow gjør en meget høy kvalitet rustfritt stål lyddemper som erstatter den Tacoma lager lyddemper. TRD (Toyota Racing utvikling) har utviklet en supercharger kit for Tacoma som gjør stor kraft og som kan monteres i et eksempel som ikke er allerede kompressormatet.

• Bedre stoppe effekt av din Tacoma med cross-boret rotorer og ytelse bremseklosser. Etter at du kan installere en rekke flettet stål bremseslanger som vil forbedre brems pedal følelse og gjøre det enklere å modulere din bremsing.

• Tilpasse interiøret. Et annet aspekt ved Tacoma tar godt å forbedringer er interiøret. Erstatte gulvmatter med egendefinerte matter, dekke de opprinnelige setene med stiligere ser setetrekk og installere et sett boret legering pedaler. Avrunde de kosmetiske endringene med en ettermarkedet steering wheel fra et selskap som MOMO og en legering Skift knott fra Sparco. Her, installere en ettermarkedet lyd system for å gjøre din Tacoma et bedre sted å tilbringe tid.