IPod blir svært varme under en A/C kostnad

10/30/2013 by admin

IPod blir svært varme under en A/C kostnad

Hvis iPod produserer mye varme under en A/C kostnad du er bekymret for årsaken, og effekten dette kan ha på batteriet. En overoppheting batteriet er et tegn på at noe er galt, og du trenger å løse problemet raskt for å hindre permanent skade til enheten.

Om

IPod-batteriet naturlig blir varmere i en A/C kostnad. Dette er fordi ladeprosessen er ikke helt energieffektive, så noen av energien fra ladeprosessen rømming som varme. Hvis batteriet blir varme, men kan dette skyldes miljø eller et tegn på at det er ødelagt og må erstattes. Du kan ta forholdsregler for å løse dette problemet hjemme, men hvis din iPod gjentatte ganger varmes opp under en A/C kostnad, bør du søke profesjonell rådgivning.

Årsaker

En overoppheting iPod-batteriet kan være forårsaket av fire ulike faktorer. Lade iPod i varme omgivelser, for eksempel ved en varmekilde, eller mens den er i etuiet, kan forårsake batteriet skal bli veldig varmt. Hvis du nylig har byttet batteriet hjemme, kan overskuddsvarme skyldes batteriet eller iPod maskinvare ikke liggende flatt i casing. I eldre batterier kan temperaturen også stige på grunn av maskinvarefeil. Lading av iPoden gjennom FireWire-porten på datamaskinen kan forårsake HDD iPod for å spinne hele tiden mens den lades, som kan legge igjen batteriet føler varmt.

Forebygging

IPod-batteriet varme opp, fjerne iPod fra tilfelle når lading, og plassere den på en flat overflate i et kjølig, ventilert område. Hvis du har koblet din iPod til datamaskinen, løser den fra iTunes så det ikke er behandling under lading. På anledninger når du mistenker batteriet varme kan skyldes feil på maskinvare eller du har feil erstattet batteriet, deaktivere enheten umiddelbart. Hvis du har byttet ut batteriet selv, åpne opp på baksiden av iPod nytt for å kontrollere at batteriet ledningene ikke forhindrer harddisken og batteri ligger flatt. Hvis du mistenker overflødig varmen kan være på grunn av en intern feil med batteriet, tar iPod til en Apple-forhandler for råd.

Bytteordningen

Apple tilbyr en bytteordningen for iPod-brukere som enheter har feil batterier. Dette er tilgjengelig for brukere når deres iPods er utgått garanti, men gjelder ikke hvis batteriet er defekt på grunn av skader. For å delta i Apples bytteordningen, vil du måtte betale en serviceavgift. I November 2011 er dette mellom $49 og $79, avhengig av din iPod modell. Hvis du kjøpte en første generasjon iPod Nano mellom September 2005 og desember 2006, vil du kunne få det erstattet gratis.

Related Articles