Min 1997 Chrysler Concorde starter ikke når motoren er varm

03/04/2013 by admin

Min 1997 Chrysler Concorde starter ikke når motoren er varm

Chrysler Concorde startet produksjon i 1993 og gikk frem til 2004. Concorde er en firedørs sedan som kommer med automatgir. Hvis din 1997 Chrysler Concorde ikke starter etter at motoren blir varm, kan du ha et problem med kjølesystemet. Du trenger ikke å være en bilmekaniker å utpønske hva er galt med din Concorde. Du kan finne det ut selv.

Instruksjoner

• Deaktivere Concorde og fjerne nøkkelen fra tenningen. La bilen til å sitte i ca tre til fire timer så motoren er kald. Åpne panseret til Concorde at motoren å kjøle raskere.

• Finn kjølevæske tanken på venstre side av motoren. Se på siden av kjølevæske tanken etter fyll linjer (merket "kjølevæske"). De vil bli gjennomsiktig så du kan se hvor mye kjølevæske er inne akvariet.

• Bruk en trakt fylle tanken med flere kjølevæske. Du finner kjølevæske på et lokale varehus eller en auto butikk. Fyll tanken å påfyllingsstreken med 50/50 kjølevæske.

• Se under din Concorde å se etter eventuelle kjølevæske lekkasjer, som kan være fra vannpumpen. Få en mekaniker til å se over vannpumpen og kontroller at det ikke trenger utskifting.

Related Articles