Hvordan velge en ny hjemmelydsystem

03/29/2011 by admin

Hvordan velge en ny hjemmelydsystem

Det hjemme hørlig systemet består av tre grunnleggende komponenter, høyttalere, mottaker og DVD/CD spilleren. Ideelt sett kan du tilbringe uker bestemme komponenter for en ny hjem Hørlig system. Men tid å være verdifulle, en relativt organisert tilnærming kan betydelig redusere tidsbruk og som et tilfredsstillende valg av et nytt hjem Hørlig system.

Instruksjoner

Høyttalersystem

• Bestemme avsatt plass og rekke skal brukes på høyttalere. Husk at høyttalerne kan koste så mye som en ny SUV og være nesten like stor.

• Spill dine favoritt-CDer og lytte til de mest underholdende valgene stund skifter mellom høyttalersystemer.

• Sammenlign kvaliteten på gjengivelse av alle høyttalerne i valgte prisklassen under den foretrukne delen av musikalsk komposisjon og gjøre et valg.

Mottakeren

• Audition mottakere i budsjettmessige prisklasse med AM / FM stereo-mottaker, en pre forsterker eller control center og en forsterker som driver høyttalerne. De fleste mottakere inkluderer også en fjernkontroll.

• Kontroller at delen forsterker genererer tilstrekkelig med strøm for alle høyttalerne er koblet til det hvis spilt på middels volum samtidig. Den total utgangseffekt per kanal skal om lag 10 prosent til 20 prosent høyere enn produsentens anbefalte makten kreves av høyttalersystemet.

• Undersøke mottaker Kontrollpanel og eksterne, på jakt etter alle ønsket lyd justeringer og komponentutvalget som CD/DVD, video, tape, telefon, etc.

DVD/CD spilleren

• Se etter brukervennlige funksjoner på modellene i budsjett rekkevidde inkludert evnen til å laste mer enn én disk gangen, fjernkontroll funksjoner og evnen til å spille alle typer disker, inkludert Blu-ray.

• Bestemme om valgte mottakeren og DVD/CD spilleren er en rimelig nær fysisk kamp, hvis kosmetiske utseende er et problem.

• Spill dine favoritt-CDer på DVD/CD komponent, drevet av den valgte mottakeren, mens du lytter til høyttalerne valgfrihet.

Tips og advarsler

  • Høyttalere regnes av mange lydentusiaster å være den viktigste komponenten i alle lyd system. Velg dem først. Lese så mange anmeldelser av utstyret som vurderes for kjøp som mulig. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å kjøpe en enkelt merket hjemmelydsystem. Når shopping, holde å lytte til komponenter innenfor rekkevidden av budsjettet. Hvis mulig, kan du besøke flere store før de bestemmer seg et nytt hjem Hørlig system. Hvis de tre komponentene på to eller tre forskjellige butikker, bruk Internett for å sjekke omkostningene. Kjøpe separat merkede komponenter for en ny hjem Hørlig system er ikke bare en god idé; Det kan også være både underholdende og lærerikt.

Related Articles