Typer direkte TV retter

05/02/2011 by admin

Typer direkte TV retter

DirecTV bruker satellitter til å kringkaste TV-programmering til ditt hjem. Mottar satellittsignalene gjennom, må du ha en DirecTV parabolen. Det er mange retter tilgjengelig for kjøp i tillegg til flere modeller som er ikke lenger til salgs, men kan brukes i hjemmet. For å bestemme hvilken type du har eller ønsker å kjøpe, må du kontrast funksjonene i hver rett til å bestemme.

Slimline parabolen

Slank parabolen ble produsert etter 2005. Retten har ordet "Slank" trykt opp på den, som angir typen. Slank retter ha fem LNB eller lavt støynivå blokker, som mottar satellittsignalene gjennom. LNB ligger på armen overfor parabolen i et vannrett arrangement. Slank er parabolen nødvendig hvis du ønsker å motta en HD-kringkasting på TVen.

Internasjonal rett

Internasjonale retten er den største parabol som DirecTV produsenter. Retten har en 36-tommers diameter, som gjør det muliggjør å motta internasjonale programmering. Denne retten er ofte brukt i forbindelse med en annen rett som mottar regelmessig programmering, siden internasjonale parabolen bare mottar den internasjonale konkurransen. Denne parabolen bare har en LNB, og det er lett å skille fra andre retter fordi det er den største i størrelse.

Slank variasjoner

Det finnes flere varianter av Slimline parabolen som varierer LNB, funksjoner og funksjonalitet. For eksempel AU9-SL3 Triple LNB har tre LNB og kan motta HD-programmering i MPEG-4 komprimering. Den SWM versjonen av den samme retten ligner, men det har en utgang, mens AU9-SL3 Triple LNB har fire utganger. Slanke og dens varianter kan håndtere Ka og Ku satellitt signaler, slik at de kan plukke opp signaler fra forskjellige satellitter.

Eldre retter

Tidligere retter før slank design inkluderer fase I, fase II og fase III modeller. Med unntak av fase III motta slike parabolen ikke HD-sendinger. Mengden LNB på hver rett varierer, som antall utganger. Fase III modellen har fire utganger og får tre ulike signaler på tre LNB.

Related Articles