Nnywellness.com

Hvordan å laste en iPod Shuffle med musikk


Pack noen av din favoritt sanger til iPod Shuffle - Apples minste iPod spilleren, måler inne for bare noen få inches i lengde - å ta med deg mens du reiser, kjører eller avslappende hjemme. Apple har innebygd to musikk omlasting alternativer, en automatisk og en manuell, for å hjelpe deg å laste musikk til lille enheten.

Instruksjoner

• Åpne iTunes-programvaren. På en PC, er iTunes oppført i "Start"-menyen. På en Mac, er iTunes oppført i mappen "Programmer".

• Koble iPod Shuffle til datamaskinen ved å sette inn den innebygde USB-pluggen i en åpen USB-port på datamaskinen. Det vises et vindu som spør hvordan du ønsker å overføre musikk til iPod Shuffle.

• Automatisk på nytt. Velg «Autofyll» hvis du vil at iPod Shuffle automatisk laste musikken. Velg kilde, for eksempel "Bibliotek" ønsker du iPod Shuffle overføre sanger fra hele iTunes-biblioteket. Alternativt velge en spilleliste fra rullegardinmenyen bare trekke sanger fra en bestemt spilleliste.

• Reload på manuell sang av sang basis ved å velge "Manuell" i stedet for «Autofyll». Når iPod er koblet, klikker du "Musikk" øverst på venstre side av iTunes. Velg en sang og dra den til iPod Shuffle-ikonet å laste den inn på enheten.

• Trykk på mat ut-ikonet når iPod Shuffle er ferdig omlasting. Koble ved å trekke enheten ut av datamaskinens USB-port.

Tips og advarsler

  • Du kan også endre hvordan iPod Shuffle automatisk trekker sanger fra datamaskinen. For eksempel klikk "Velge sanger tilfeldig" for å legge til tilfeldige sanger fra biblioteket eller spillelisten, eller Velg «Velg høyere populære sanger oftere"å trekke sanger som du har gitt svært.