Hvordan teste Sony KDL40W2000

04/05/2012 by admin

Å vite hvordan å teste Sony Bravia flatskjerm-TV kan spare deg penger og frustrasjoner. Modellen KDL40W2000 er en 40-tommers, høy - definisjon fjernsyn med en LCD-skjerm. Noen ganger kan du oppleve problemer med TV, og du vil sørge for det utfører riktig. Du bør kontrollere den er koblet riktig, opererer i samsvar med fjernkontrollen og tilpasset stasjoner.

Instruksjoner

• Kontroller at fjernkontrollen fungerer riktig ved første fjerner og gjeninnsette sine batterier. Slå fjernkontrollen opp ned på sitt ansikt. Fjern batteridekslet ved å skyve det ned med tomlene. Trekk batteriene ut og erstatte dem med nye. Linje polariteten med indikatorene i akkumulator kammeret.

• Sjekk ledninger for å sikre en jevn tilkobling og riktig avspilling til TV. Koble den medfølgende coaxial kabelen på baksiden av TVen (til kontakten på høyre side) og koble den andre enden til antennen (kontakten på veggen). Koble den lille enden av strømkabelen til batterirommet (midt på bunnen av baksiden av TV), og den andre enden til en stikkontakt. Kontroller begge snorer tårer eller skade. Slå TVEN på å sikre at du får et bilde.

• Slå på TV ved å trykke på "Power"-knappen (plassert til høyre på frontpanelet på TV). Trykk igjen for å deaktivere TV.

• Automatisk justere alle kanaler du mottar med fjernkontrollen. Trekke opp menyen og skriver inn "Setup" prosessen. Når du har valgt språk og land, vil din Bravia automatisk gå inn "Bilen-Innstiller" modus. Velg "OK" bruke tastene på fjernkontrollen for å starte "Bilen-innstiller." TV vil begynne å søke stasjonene tilgjengelig, som kan ta noen minutter.

• Teste kanalene på fjernkontrollen ved peker fjernkontrollen mot sensoren (på forsiden av TV) og skyve knappene "Channel Up" eller "Kanal ned". Kanalene bør endre vellykket. Hvis ikke, prøv å flytte nærmere fjernkontrollen til TV og kontroller at du ikke er under ekstreme lysstoffrør, begge kan forårsake kommunikasjonsproblemer mellom TV og fjernkontroll.

Related Articles