Nnywellness.com

Årsakene til CCM ikke kommuniserer med ECM


Årsakene til CCM ikke kommuniserer med ECM

Chassis kontroll modul (CCM) er ansvarlig for mange av funksjonene på kjøretøyet. Den oversetter signalene fra alle hjul hastighetssensorer. Det styrer noen ganger kollisjonsputen systemet samt all-wheel-drive funksjonen. Det også reléer all sin informasjon til motoren kontroll Module (ECM), som igjen gjør tilsvarende justeringer i drivverk. Et sammenbrudd i kommunikasjon mellom disse modulene ikke bare slår på din motor lys; Det reduserer også økonomien og sikkerhetsmessige.

Åpner og Shorts

Hovedårsaken til communication breakdown mellom CCM og ECM er åpen og kortsluttet ledninger. En pause i noen av ledningene vil stoppe flyten av elektrisitet og resultere i en åpen krets. Noen wire som hadde sin dekker skadet og gjør kontakt med chassis eller andre ledninger vil føre til en kortslutning i kretsen. Hvis problemet er forbigående, er årsaken sannsynlig å være en kort. De vanligste områdene for disse forhold oppstår er skott kontakter og dør mens der ledningene er stadig forstyrret.

Dårlig bakken

En dårlig forbindelse i modulen bakken kan også føre til funksjonsfeil og stoppe kommuniserer med ECM. Kontrollmodulen Chassis er vanligvis jordet gjennom sin sak. I områder hvor salt eller kjemikalier brukes på veiene, er en sannsynlig årsak til svikt en oppbygging av rust på montering sted. Rengjør og teste denne situasjonen for kontinuitet til bakken før du konkluderer med at modulen er feil.

Trådløse senderen og kan buss

Noen nyere modellbiler har moduler som sender data til andre moduler. Ettermarkedet trådløse enheter kan forstyrre på senderen operasjon. Senderen selv kan være feil. Andre biler har det som kalles en buss til å overføre data. I dette systemet går all informasjon til ECM digitalt med en spesiell kabel. Denne kabelen kan bryte som vil føre en åpen krets tilstand og signalet kommer ikke målet. Det kan også tidlig kontakt, bakken forårsaker en kortslutning. Forstyrrelser kan også påvirke kabelen.

Feil modul

Noen mennesker, inkludert teknikere, hoppe til en "feil modul" konklusjon uten undersøker riktig. Modulene er stabile og ikke ikke ofte. CCM, men er spesielt sårbare siden det er vanligvis utsatt for elementene. Bruk et riktig skanneverktøyet og diagnostisere problemer i modulen selv. Som med alle datamaskiner, kan det være problemer med programvare og maskinvare. Fastsette programvareproblemer re-blinkende eller omprogrammering modulen leverandørleverte spesifikasjoner. Reparere maskinvareproblemer vanligvis ved å erstatte modulen.