Hvordan finne klassiske bilen maling farger

10/09/2013 by admin

Du har brukt din tid og penger gjenopprette klassiske bilen og få den klar for sin debut til venner og naboer. En endelig beslutning må gjøres: hvilken farge til smertefrie utvendig. Rekke farge valg kan er spennende. Her er noen enkle trinn for å finne ut det beste valget for vintage bil.

Instruksjoner

• Se på indre av vintage bil. Hvis det er en nøytral farge, for eksempel svart eller grå, vil det kompliment noen eksteriør. Eller, kan du bli med en bestemt farge familie som blå eller rød å blande med interiøret.

• Forskning klassiske lakkfarger tradisjonelt brukes på vintage og -modell du maler. Velg en farge som utfyller interiøret og ekte for kjøretøyet.

• Se etter forbrukerens vurderinger fra bedrifter du vurderer. Male utvendig bil er dyrt, spesielt når du arbeider med en klassisk bil. Du ønsker ikke å være misfornøyd med resultatene du oppnå eller kunden service forutsatt.

• Lese tech arket ved ditt endelige valg, som dette vil gi deg vil verdifull informasjon som hvor lenge malingen vare, hvordan du skal blande det og hvordan du konfigurerer riktig for en sprøytepistol program.

Related Articles