Koble VGA til RCA-kontakter

07/04/2013 by admin

Koble VGA til RCA-kontakter

Som flere boliger integrere datamaskiner i sine underholdningssystemer, har behovet for å lage forbindelser mellom flere forskjellige video innganger og utganger utvidet. De vanligste utgang for datamaskiner er standard definisjon VGA-kabel, og en stadig vanligere videokontakten HDTVer tretråds komponentvideokabelen, ofte merket Y-Pb-Pr på TV-innganger. Koble to nesten alltid krever en frittstående Konverter boks på grunn av forskjellen i VGA og komponent-video-signaler.

Instruksjoner

• Slå på datamaskinen med skjermen som er koblet via VGA (desktop) eller ingenting koblet til VGA-utgang (bærbar PC). Endre datamaskinens skjerminnstillingene til 640 x 480.

• Koble VGA til komponent video converter's strømforsyning til alle standard vegguttak.

• Sett ene enden av VGA kabelen til produksjon av datamaskinen og den andre enden inn i skriving av VGA til komponent video converter.

• Koble en ende av din tretråds komponentvideokabelen til utdata fra VGA til komponent video omformer og den andre enden til komponentvideoinngangen på TVEN.

• Slå på TV, og velg riktig inngangssignal som brukes til å vise. Hvis det ikke er noe bilde fra datamaskinen, koble VGA-kabelen fra omformer og til en dataskjerm, endre oppløsning, bytte fra skjermen tilbake til omformer og deretter kontrollerer du igjen. Fortsette å bytte skjermoppløsningen på datamaskinen til et bilde vises på skjermen.

Tips og advarsler

  • Når du har funnet en skjerminnstilling som fungerer for TVEN, kan du gjerne prøve en høyere innstilling for å øke oppløsningen og potensielt forbedre seeropplevelsen.
  • Hvis datamaskinen har en spesiell innstilling for å sende et komponent videosignal fra VGA produksjonen, du trenger ikke å bruke en VGA til komponent omformer og i stedet kan en billig VGA til komponent-kabel. De fleste computer VGA utganger sende ut et signal referert til som RGBHV, som er helt forskjellig fra komponenten eller Y-Pb-Pr signal.

Related Articles