Slik fjerner oljefilter i en 1996 Neon

01/31/2011 by admin

Moderne forbrukere kan se det som bare en pen ansikt i mengden, men Dodge's Neon var den "det girl" av sin dag. På papiret Neon var ikke noe spesielt spektakulære: hver kvalitativ måte, det var bare en front-stasjonen kompakt. Men når du sammenligner den ungdommelige og dristig Neon mot sin K-bil forgjengere og moderne konkurranse som Chevrolet Cavalier, spent offentlige reaksjon på sin debut er mye mer fornuftig. Pensjonert dette turn-of-the-tallet starlet kan være, men hennes ånd og tilstedeværelse vil vare lenge inn i minnene av de som kjente henne i hennes primtall.

Instruksjoner

• Angi bilens parkeringsbremsen, chock bakre dekk, løft foran med et gulv jack og fest den på jack står. Krype under bilen og finne olje pan avløp bolt og olje filteret; avløp plug bolten er på baksiden av oilpan filteret henger ned rett ved det.

• Skyv en avløp panne under avløp plug bolten, og fjerne den med ratchet og socket. At oljen skal renne helt, stryke bolten med en ren klut og installere den. Stram den til 25 fotpund med en momentnøkkel.

• Fjerne oljefilteret med en olje filter fastnøkkel. Det er rom for en stropp-type skiftenøkkel, men en tre-kjeve slutten fastnøkkel er enklere å bruke i dette tilfellet. Avhende det gamle filteret og tørk oljefilteret parring overflaten på motoren av med en ren klut.

• Bruke et tynt lag olje på gummi tetningsringen på det nye filteret. Spinn filteret på motoren og dreiemoment det til 15 fotpund. Senk bilen og fylle motoren med 4 quarts 5W-30 syntetiske blanding olje.

• Start motoren. La det ledig mens inspisere lekker, deretter slå av motoren og vente i minst 2 minutter. Kontroller oljenivået med måling og fylle opp etter behov.

Related Articles