Hvordan finne ut bilen fakturaprisen

05/28/2014 by admin

Bilens fakturaprisen er prisen som forhandleren betaler til bilprodusenter. Dette inkluderer også vanligvis en destinasjon kostnad for transport og leveranse til giveren. Leieavtalen Guide sier bilen fakturaprisen representerer ikke nødvendigvis de faktiske kostnadene for kjøretøyet, som kan bli motvirket av fabrikken forhandler insentiver eller andre penger gikk langs av produsenten. Det er fortsatt god å utpønske fakturaprisen, som du kan bruke den som en forhandling utgangspunkt når du kjøper en ny bil.

Instruksjoner

• Lag en liste over detaljer om bilen og alternativer. Før år, merke og modell av bilen. Noen biler kommer i flere trim linjer, så angi det også. Inkluder noen alternativer i listen, for eksempel automatgir, aircondition eller en oppgradert radio. Noen alternativer kan være individuelt, mens andre vil komme som del av en pakke.

• Besøk en bil forskning nettsted som Kelley Blue Book, faktura forhandlere eller Edmunds. Disse nettstedene kan du søke etter en mengde informasjon, inkludert både faktura og produsentens forslag utsalgspris (MSRP) for en ny bil.

• Bruk listen til fakturaprisen av kjøretøyet som du er interessert. Pass på å velge riktig år, merke, modell og trim. Velg de enkelte alternativene og alle pakker du inkludert på listen. Denne informasjonen må nøyaktig beregne riktig fakturaprisen.

• Besøk en annen bil forskning nettsted og se opp fakturaprisen igjen. Sammenligne to prisene; de bør være den samme som du har angitt riktig informasjon i. Hvis de ikke er, kan du lese informasjonen for å se om du gjort en feil. Hvis oppføringene er korrekte, har en av nettstedene mer oppdatert informasjon som produsenter kan øke fakturaprisen.

Tips og advarsler

  • Bil kjøpe Tips advarer at noen forhandlere vil prøve å blåse kostnaden for en ny bil over fakturaprisen. Forhandleren kan si at du må legge ekstra kostnader som forberedelse og reklame avgifter. Den eneste legitime avgiften som skal sendes til forbruker på fakturaen er destinasjon kostnader. De andre er bare måter for forhandlere å puten sin fortjeneste.

Related Articles