Nnywellness.com

Hvordan installere Yahoo Messenger på Blackberry


Hvordan installere Yahoo Messenger på Blackberry

Hvis du er stadig på farten og trenger en raskere måte å kommunikasjon enn bare e, kan deretter du se inn i Blackberry-spesifikk versjon av Yahoo Messenger. Dette programmet vil gi deg øyeblikkelig tilgang til Yahoo-kontaktlister, og tillater deg å ha en måte å kommunisere direkte med venner og kolleger.

Instruksjoner

• Gå til webområdet for Blackberry Yahoo Messenger og sette din Blackberry telefonnummeret i boksen på øverst til høyre. Vil du bli sendt en tekstmelding med en koble sammen å dataoverføre Yahoo Messenger (se ressursene nedenfor).

• Klikk på koblingen for nedlasting for å starte installasjonen av programmet. Det er en god idé å ha en SanDisk mikro i telefonens ekspansjon havn, slik at du kan installere og kjøre programmet derfra. Det er imidlertid viktig at SanDisk mikro forblir i telefonen, som programmet ikke vil kjøre med mindre SanDisk er i port.

• Klikk på ikonet "Yahoo Messenger". Når programmet er ferdig installere, skal et lite ikon dukke opp på på menyen med litt lykkelig ansikt og en "Y!" ikon. Klikk på ikonet med styrekulen til å starte programmet.

• Logg på kontoen din. Det første du ser når du starter programmet er et sted å angi brukernavn og passord. Hvis du har en Yahoo ID, kan så du registrere deg ved å følge linken i ressurser-delen nedenfor.

• Sende øyeblikkelige meldinger. Når du logger du vil se en liste over kontakter. Bare rulle over sitt navn med styrekulen og deretter for å åpne en direktemelding. Du kan bare ha en samtalevindu åpen om gangen.

Tips og advarsler

  • Uttrykksikon funksjonalitet begrenset i Blackberry versjon av Yahoo Messenger.
  • Yahoo Messenger er en data-intens program, så det er lurt å ha en ubegrenset dataplan før installeringen av programmet slik at du ikke utsette seg for overage kostnader.