Gjenopprette en iPhone til 1.1.4 med feil 20

03/01/2014 by admin

Feilkoden 20 at iTunes kan gi brukere når de prøver å gjenopprette enheten kan sikkert være frustrerende, spesielt når du prøver å gjenopprette for å løse et annet problem. Når folk får feilen 20 popup, det iTunes hindrer fortsette med gjenopprettingen, og kommer vanligvis når brukeren klikker på "Gjenopprett", eller like etter gjenopprettingsprosessen er startet. For å unngå denne feilen, må du utføre en svak løsning i iTunes.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen og starte iTunes.

• Finn "Gjenopprett" og klikk på den mens samtidig å trykke på "Alt" eller "Option"-tasten, avhengig av om du bruker en PC eller Mac, henholdsvis. Dermed åpnes en dialogboks der du kan velge en bestemt fastvarefilen til telefonen for å gå tilbake til under gjenopprettingsprosessen fremgangsmåten.

• Naviger til ønsket fastvarefilen du vil gjenopprette fra, Velg den og klikk "Åpne". Hvis du var møter feil 20 under forsøk på å gjenopprette fra den sist lagrede versjonen, forsøk å gjenopprette fra en sikkerhetskopifil foran din siste.

• Fullføre restaureringen prosessen ved å følge instruksjonene i iTunes. Siden du tilbake til en eldre sikkerhetskopiering, må du å synkronisere informasjon for eksempel kontakter og notater fra iTunes til iPhone igjen for å få enheten tilbake oppdatert.

Tips og advarsler

  • En annen mulig løsning er å bare oppgradere telefonens firmware til siste versjon.
  • Du kan laste ned iPhone firmware 1.1.4 fra CNET (se ressurser).

Related Articles