Samsung E900 problemer

04/27/2012 by admin

Som med alle cellen telefon, kan Samsung SGH-E900 noen ganger bukke til problemer som hindrer ytelsen. For å bøte på disse problemene, telefonens Brukerhåndbok inneholder flere av feilsøkingstips. Samsung lansert på E900 i 2006. Ifølge elektronisk produkt gjennomgang ressursen, CNET Storbritannia, E900 er "stilige" og har "en imponerende funksjon sett" - men det har også noen feil, inkludert et lackluster innebygd kamera og en musikkspilleren med dårlig lydkvalitet.

Ingen nettverkstilkobling

Hvis Samsung E900 skjermen viser meldingen "nettverksfeil," "Ingen service" eller "Ikke gjort", er det en indikasjon at telefonen ikke har en tilkobling til et mobilnettverk. Uten en nettverkstilkobling, vil du kunne foreta og motta samtaler med E900 eller tilgang til sin andre funksjoner. Én potensiell årsak til dette problemet er at du er i et svakt signal. Få en nettverkstilkobling, kan du flytte til et annet område. Alternativt, du kan ikke abonnerer alternativene bestemte nettverket du prøver å åpne, da bør du kontakte mobiltjenesteleverandøren.

Kan ikke foreta utgående samtaler

I noen tilfeller kan det hende du ikke kan foreta utgående samtaler med Samsung E900 til tross for at en nettverkstilkobling. Én potensiell årsak til dette problemet kan være at du ikke har knappen "Send" - som har et bilde av en telefon den etter at du har ringt et telefonnummer. Alternativt, mens telefonen er koblet til nettverket, kan du være koblet til feil mobilnettverk. Kontakt tjenesteleverandøren for å kontrollere at din E900 er koblet til det riktige nettverket. En annen mulig årsak for ikke å foreta utgående samtaler er at du utilsiktet angir et utgående kall sperring alternativet. For å bøte på dette problemet, gå inn i E900-menyinnstillingene og fjerne baren på utgående samtaler.

Kan ikke motta innkommende samtaler

Som er tilfellet med ikke å foreta utgående samtaler, kan ikke kan motta innkommende samtaler være et resultat av feil mobilnettverk. Andre underliggende årsaker ikke kunne motta innkommende samtaler kan imidlertid være at Samsung E900 er slått av eller at du utilsiktet har valgt et innkommende anrop sperring alternativet. For å bøte på disse problemene, slå på telefonen ved å holde-knappen nede i mer enn ett sekund eller gå inn i E900-menyinnstillingene og fjerne bar på innkommende samtaler.

Lydproblemer

Lydproblemer med Samsung E900 kan oppstå i begge ender av samtalen, betyr problemene kan påvirke deg så vel som personen du ringer. Hvis personen du ringer hører du snakker, sikre du har telefonens mikrofon i innstillingen "På". Hvis personen du ringer har problemer med å høre stemmen din, kan du prøve å flytte telefonens mikrofonen nærmere til munnen. I kontrast hvis du har problemer med å høre personen på den andre enden av samtalen, kan det på grunn av svak mobilnettet signalstyrke. Du kan kontrollere dette ved å se på signalstyrkeindikatoren på telefonens skjerm. Et høyt antall barer, som seks, betyr at signaliserer styrke er sterk, mens et lavt antall barer, for eksempel, betyr at signalstyrken er svak. Flytte telefonen nærmere et vindu for å forbedre signalstyrken og lydkvaliteten til oppringingen mens innendørs.

Related Articles