Hvordan kjøpe en brukt flatskjerm-TV

04/24/2012 by admin

Kjøpe en flatskjerm TV kan være en skremmende opplevelse særlig gitt de er en stor investering. Heldigvis kan du ofte finne gode tilbud på forsiktig brukt flatskjermer gjennom ulike forskjellige veier. Besparelsene kan ofte bety forskjellen på rimelige og ut av nå. Det er viktige faktorer for å huske når du kjøper brukte flatskjerm -TV - Følg disse tipsene for å finne det beste tilbudet der ute.

Instruksjoner

• Velg din metoden - det er flere måter du kan finne brukte TV, men jeg vil fokusere på to mest populære. Disse to alternativene er eBay og rubrikkannonser. Begge har sine positive og deres negativer, men begge er gode kilder for å kjøpe en brukt flatskjerm TV for billig!

• EBAY søk vilkår-eBay er et utmerket alternativ fordi du kunne få en produktgaranti på kjøpet. Når du søker etter brukte flatskjerm TV være bruk passende søkeord. Oppgi ønsket merkevaren, hvis noen, størrelse (vanligvis oppgitt som «40-tommers» eller "37" "), LCD eller Plasma, og om du vil ha full HD (1080 p) eller standard (720 p). Disse vilkårene er stor begynner å begrense søkeresultatene.

• EBAY produkt/selger - hvis du har funnet flere selgere som selger brukte flatskjerm-TV du vil se deres statistikk. Se deres tilbakemeldinger som en ressurs for pålitelighet. De har masse ros i deres tilbakemeldinger? Selger de ofte? Er de en ny konto? eBay har en utmerket ratifisere system og legende - henviser til det hvis du har spørsmål om selgeren kvalitet.

• EBAY selger lover - etter evaluere selgerens rangeringer, ta en titt på frakt og pengene tilbake lovet. Er din brukte flatskjerm TV skal være en pengene tilbake-garanti? Hva slags forsikring tilbys på frakt? Hvis du har spørsmål om hvorvidt leveransen kan returneres hvis den er skadet under forsendelsen eller det er ikke i den klimatiserte lovet - kontakte selgeren før å sette i et bud. Hvis du føler deg komfortabel med kjøp og frakt vilkårene, kan du ha funnet den perfekte brukte flatskjerm TV for billig!

• RUBRIKKANNONSER sjekk - rubrikkannonser, kan enten online eller i avisen, være litt mer sketchy bare fordi du ikke kan få kvalitetsgaranti som du ville med eBay. Hvis du velger denne metoden må se du på flatskjerm-TV i aksjon. Kontroller ledningene er originale, fjernkontrollene er der og noen andre tilbehør som kan være nødvendig å kjøre TV. Be om å se TV arbeider - kontrollere at ingen feil piksler (ingen dødpunkter i TV - selv super små kan være dyrt å reparere) og sørg for å lytte til lyden. La det kjøre i noen minutter å sikre at det ikke mislykkes etter en stund.

• RUBRIKKANNONSER løfter - snakke med selgeren og la dem vite du vil gjerne ha litt tid til å bruke TVEN. Spør hvis de vil tilby en "brukte flatskjerm TV prøveperioden". Hvis de finner det urimelig kan det ikke være grunn til alarm. Sjekk å se hvis produsenter garantien er overførbar eller opprinnelige butikken kjøpe garantien vil bytte til ditt etter kjøp. Hvis etter å ha kontrollert all informasjon du fremdeles føler deg komfortabel med kjøp - kanskje du har funnet din perfekte brukte flatskjerm-TV!

Tips og advarsler

  • Alltid gjøre din due diligence når du kjøper en brukt elektronikk. Ikke gjør forretninger med en person eller enhet som du ikke stoler.

Related Articles