Hvordan bruke en Bluetooth-hodetelefoner

02/16/2013 by admin

Hvordan bruke en Bluetooth-hodetelefoner

Bluetooth-teknologi kan du koble en bærbar elektronisk enhet, for eksempel en telefon eller MP3-spiller til en lytter enhet uten bruk av ledninger. Bluetooth går utover enkel øretelefonene mange forbrukere er kjent med; Bluetooth-hodetelefoner gå i både ører, snarere enn bare ett, og kan eller kan inkludere ikke en mikrofon. Bruke en Bluetooth hodetelefonen krever grunninstallasjonen og mindre justeringer før du kan nyte dens bekvemmelighet.

Instruksjoner

• Par hodetelefoner med din bærbare elektroniske enheter. Telefon eller musikk spilleren vil ha en meny å oppdage nye enheter. Se på hodetelefonene, og finne et klistremerke med koden, som skal bestå av en serie med tall. Med hodetelefoner i nærheten, velger alternativet på telefonen eller MP3-spiller merket "Søk etter enheter." Etter at enheten har identifisert hodetelefonene, angi koden du fant på etiketten.

• Lade hodetelefonen. Fordi de ikke bruker kabler, bruke ikke Bluetooth-hodetelefoner energi fra din bærbare elektroniske enheter for å operere. Hodetelefoner vil ikke komme fulladet. Plugge dem inn i en elektrisk stikkontakt med laderen som fulgte dem. Høyst hodetelefonene vil fullt lade innen en time.

• Aktivere hodetelefonene. Bluetooth-hodetelefoner, i motsetning til tradisjonelle hodetelefoner, har en "Power/på-knappen." Trykk på denne knappen når du slår på hodetelefonen.

• Test hodetelefoner. Når de er fulladet, oppføre hodetelefoner og begynner å spille en sang eller ringe test med enheten. Holde i tankene at høyst hodetelefonene har en maksimal rekkevidde på 10 fot, så hold dem nær enheten som du er testet.

• Slå av og lade hodetelefonen. Når du ikke bruker hodetelefoner, må du slå av strømmen ved å trykke på "Strøm på/av"-knappen. Belaste dem når det er mulig å sikre at de er funksjonell når du trenger dem.

Related Articles