Hvordan fjerne mye girolje fra en Ford Ranger

12/27/2010 by admin

Overfylling en overføring kan faktisk være mer skadelig for overføring enn ikke legge nok. Væsken i overføring kurs om overføring under trykk. For mye væske forårsaker mye press, som vil blåse ut sel i overføringen. For å fjerne fluid fra de fleste, må panorere i bunnen av overføringen være fjernet, så gjeninstallerer med en ny pakning. Imidlertid kan væsken lett fjernes med en håndpumpe Rangers overføring peilepinnen tube er lett tilgjengelig.

Instruksjoner

• Ta måling fra overførings peilepinnen røret. Røret er på passasjerens side av motoren mot brannmuren.

• Montere en håndpumpe, allment tilgjengelig på de fleste bildeler levere butikker. Hånden pumpen leveres med to klart slanger. En slange lysbilder på plast brystvorten på toppen av pumpen, mens de andre lysbildene på brystvorten nederst på pumpen.

• Sett inn gratis slutten av pumpens øvre slangen i overførings peilepinnen rør til slangen. Sett inn gratis slutten av pumpens bunnen slange i en beholder som kan tettes, som en stor brus flaske.

• Flytte håndpumpes lever opp og ned for å trekke seg ut av væske overføring. Som spaken dras oppover, suger det overføring væske inn i pumpen. Som spaken trykkes ned, presser det at væske ut av pumpen gjennom lavere pumpe slangen.

Related Articles