Hvordan reparerer jeg lukkeren på en Nikon P1 pek og skyt kamera?

07/03/2012 by admin

Hvordan reparerer jeg lukkeren på en Nikon P1 pek og skyt kamera?

Utgitt i 2005 var det Nikon Coolpix P1 Nikons første punkt og skyt kameramodell som inneholdt en innebygd "Wi-Fi trådløs kommunikasjon. Kameraet har en 8 megapiksel CCD (kostnad kombinert enhet) sensor og sammenlignes med en 4 x optisk zoomobjektiv. Som de fleste digitale kameraer, reparere dem kan være utfordrende og bør overlates til teknikere, særlig hvis de er fortsatt under garanti. Det er imidlertid noen trinn du kan prøve hjemme å fikse en utløser som ikke kanskje fungerer riktig.

Instruksjoner

• Skifte batteri. Dette bør alltid være første tingen å sjekk når prøver å fastsette et digitalkamera som Nikon Coolpix P1. Kameraet bruker et oppladbart batteri EN-EL8 Nikon. På utløseren på kameraet er elektronisk og krever muligheten til å åpne og lukke. Hvis batteriet ikke har nok strøm til hele lukkeren syklusen, kan lukkeren stikke i åpen posisjon før batteriet er ladet eller erstattet.

• Kontroller kameraets modus. Nikon Coolpix P1 har små runde urskiven på topp av kameraet for å velge modusen. Kontroller at denne eksterne ikke var tilfeldigvis skrudd symbolmodus som kan hindre at lukkeren fungerer.

• Fjerne og erstatte minnekortet. Digitalkameraer slutte å ta bilder når det ikke noe sted å lagre dem på. Hvis minnekortet er full, vil kameraet sannsynligvis ikke fungere.

• Slår av kameraet, fjerne og erstatte batteriet, og slår på kameraet igjen, fremme zoomobjektiv mens du slår den på. Dette kan forårsake kameraet å fullføre syklusen og reparere lukkeren.

Related Articles