Nnywellness.com

Hvordan koble en Samsung Bluetooth Headset til en Samsung Propel telefon


Hvordan koble en Samsung Bluetooth Headset til en Samsung Propel telefon

Det Samsung Propel er en skyve-stil mobiltelefon utgitt i 2008. Propel ble utformet med Bluetooth kompatibilitet, betyr det kan koble til Bluetooth-hodetelefoner og drive ringe funksjonene til Propel hendene fri. I tillegg til mobiltelefoner produserer Samsung en rekke Bluetooth-hodetelefoner. For å bruke håndfri evnen til en Bluetooth-headset, må du koble, eller par, Propel og hodesettet.

Instruksjoner

• Plass Samsung Bluetooth-hodesettet i tilkoblingsmodus. De ulike Bluetooth headset produsert av Samsung har bestemte metoder for å plassere hodesettet i tilkoblingsmodus. Se instruksjonsmanualen som ble levert med håndfrisettet for informasjon om hvordan du plasserer Samsung Bluetooth-hodesettet i tilkoblingsmodus.

• Åpne Bluetooth-menyen på telefonen Samsung Propel ved å trykke på tasten under ordet "Meny." Velg Innstillinger > tilkobling > Bluetooth. En liste over alternativer vises på skjermen.

• Velg "Min enheter" og "Søk etter nye enheter." Propel vil søke etter tilgjengelige Bluetooth-enheter og presentere alternativer i en liste.

• Merk navnet på Samsung Bluetooth hodetelefonen fra listen og trykk "Select" knappen på telefonen. "Velg" knappen er sirkulær knappen ligger i navigasjonsknappene.

• Skriv inn PIN-koden til hodesettet med telefonen tastaturet. Du finner PIN i bruksanvisningen for Bluetooth-hodesettet. For mange enheter er PIN-koden "0000."

• Trykk på tasten under ordet "Koble" eller "Velg" for å koble Propel til hodesettet. Du kan nå bruke Propel med Bluetooth-hodesettet.