Kan du bruke minnebrikker på iPod Touch?

01/20/2012 by admin

Apples iPod Touch er en bærbar mediespiller som lar trådløst Internett surfing og spiller musikk og video. Det mangler en intern harddisk, med alt fra 8GB 64 GB onboard flashminne. Mens gå tom for lagringsplass er vanlig med eldre iPod Touch, gjør Apple ikke det enkelt å utvide sin bagasje eller bruke minnebrikker tilleggsdata og media.

Apple's Design Ethos

Apple selger sine forbrukerelektronikk som "forseglede boksen" produkter. IPod Touch, iPad og iPhone har ikke noen bruker tilgjengelige deler ment for erstatning. Denne policyen gjør produktene enklere å bruke, men også hindrer deg fra å laste programmer og andre medier på enheter uten å gå gjennom iTunes Store eller iOS App Store.

Oppdaterer interne Flash

Åpne iPod Touch erstatte Flash-minnebrikker er teoretisk mulig, men vil ugyldiggjøre garantien på enheten og er svært vanskelig å gjøre. Du må først fullstendig demontere saken, og deretter bruker du en loddebolt nøye fjerne eksisterende Flash modul, før lodding en erstatning modul på samme sted. Etterpå trenger du en jailbreaking program for å gjenopprette de skjulte katalogstrukturer iPod Touch bruker kjører iOS mobiloperativsystemet. Gitt mengden innsats for å gjøre dette, og de høye oddsen for svikt, chips manuelt installere ny hukommelse i iPod Touch sannsynligvis ikke verdt det.

Bruker SD-kort

Apples iPod Touch har ikke et Secure Digital-kort eller MicroSD kortsporet, hindrer direkte bruk av slike minnebrikker. Det er teoretisk mulig å åpne kabinettet, kuttet en slot inn i den og installere. i praksis krever det mer arbeid enn å oppgradere den interne blitsen. Teller arbeidskraft involvert, koster det mer enn kjøper en ny iPod Touch.

Tredjepartsenheter

Som iPhone har iPod Touch en USB-port for å koble den til datamaskiner for synkronisering av filer og laster ned spillelister. Som i 2011 gjør bare ett selskap, Zoom Media, en SD-kortleser som kobles til en iPod Touch, iPhone eller iPad, slik at du kan bruke minnebrikker for å utvide lagringskapasiteten på enheten.

Related Articles