Slik sletter du alle minne en Walkman MP3 uten datamaskin

06/02/2011 by admin

Slik sletter du alle minne en Walkman MP3 uten datamaskin

Sony S-serien og E-serien Walkman MP3 spillerne ble utviklet for å lagre opptil 50 timer med musikk og 10 timer med video. Som med de fleste elektroniske enheter fungerer Sony Walkman MP3-spillere ikke som de skal på grunn av feil i programvaren. En feilsøkingstrinnene kan du ta for å returnere Walkman til orden er å slette hele og returnerer enheten til fabrikkinnstillingene.

Instruksjoner

• Hold knappen "Tilbake/Home" på forsiden av S-serien Walkman MP3-spilleren til Hjem-skjermen vises. Knappen "Tilbake/Home" ligger til venstre for pil opp-knappen.

• Trykk på pilknappene til å markere "Innstillinger"-ikonet og trykk på "> ||" knappen. Ikonet "Innstillinger" er et bilde av en verktøykasse og "> ||" knappen befinner seg pilknappene.

• Trykk piltastene og "> ||" for å velge "Vanlige innstillinger," "Format", "Ja" og "Ja" en andre tid til å formatere Walkman S-serien og slette minnet. For Walkman E-serien, velge "Vanlige innstillinger," "Reset/Format," "Format", "Ja" og "Ja."

Related Articles