Fordelene ved HDTV

07/02/2013 by admin

Fordelene ved HDTV

Det kan overraske mange TV-seere at HDTV ble først utviklet mer enn 30 år siden i Japan. USA ble interessert i HD-teknologi i 1980. Den første komponentene ble introdusert til amerikanske offentligheten i 1990. Fordelene ved HDTV er mange sammenlignet med tradisjonelle analoge TV av år tidligere.

Klarhet fordelen

HDTV gir en utrolig klart bilde fordi signalet overføres gjennom et digitalt signal. Det er 2 millioner piksler leveres gjennom digitale signaler sammenlignet med mindre enn 500.000 piksler leveres gjennom analoge signaler. Dette kan gi deg en skarp og mer nøyaktig bilde. HDTVer har linjer med oppløsning sammenlignet med analog, som oversetter til et bilde som er to til fem ganger skarpere og no-noise resepsjon.

Dolby lyd fordelen

HDTVEN har en lyd som er langt bedre enn soundtracket til analog TV. Det digitale signalet som gir HDTV et flott bilde betyr også en mer raffinert lyd til det menneskelige øret. Raffinert lyd av HDTV stammer fra Dolby lyd. Mange forbrukere er kjent med Dolby lyd fordi filmer og CDer er produsert med dette digitalt produsert varemerket. Dette gir deg en lydkvalitet at ingen trodde mulig to tiår siden fra TV.

Widescreen bilde fordelen

HDTV gir et større bilde enn tradisjonell TV. Mange ganger, filmer på en analog TV kan se hakkete, og noen av skjermen kan også se at det mangler noe. Fordi HDTVer har en større skjerm, fikse de hakkete utseendet filmer pleide å ha i analog. Passe bedre vil og lar deg se den opprinnelige filmen det ble sett på teatre. Denne forbedringen i skjermstørrelse vil gi deg en enorm fordel over analog TV. Det gir deg best mulig skjermen som virkelig flott film har. Du trenger ikke å forlate hjemmet for å oppleve sport, film og tilbud i surround lyd.

Flere Show ser fordelen

HDTV digitale signaler kan du se flere program på samme kanal. Det vil gi deg en sjanse til å se en forestilling, trekke opp en elektronisk programguide, undertekster og andre språk. Disse alternativene er ikke tilgjengelige i analog TV.

Related Articles