Hvordan erstatte bremser bak på en 2003 Chevy Avalanche

12/18/2012 by admin

2003 Chevy Avalanche funksjonene bak skivebremser på noen av kjøretøy, mens andre har trommelbremser. Uansett er prosessen å erstatte bakre bremsene ikke vanskelig. Uavhengig av bremser du har på deg, kan du fullføre prosjektet i garasjen eller oppkjørselen i bare et par timer. Arbeidssatser på verksteder blir så høyt som de er i disse dager, er det viktig at du kunne gjøre så mange reparasjoner til din skred som mulig. Merk at disse instruksjonene gjelder Chevy Avalanche med bak skivebremser.

Instruksjoner

• Åpne motorrommet og fjerne 2/3 av bremsevæske fra master sylinderen kalkun baster for å Hevert det. Plass væsken i avløpet pannen for senere resirkulering. Sted hjulet parkeringsklosser foran forhjulene av Avalanche.

• Løft opp bak på snøskred på siden som du skal starte med. Plasser en jack står under Chevy nær jacking poenget og heve den til rammen. Løsne det lug vanskelige problemer med en skiftenøkkel fjerne hjulet.

• Løsne brems skyvelære beholde pins bruker socket og ratchet. Trekk caliper fra samlingen hjulet og fjerne foran bremsekloss. Låsen åpner og lukker og tilbake bremsekloss mellom kjevene av c-klemmen og slå håndtaket til stempelet fullt seter, for å presse caliper stempelet tilbake i huset.

• Fjerne c-klemmen fra caliper og kast tilbake bremsekloss. Sett inn ny bremseklossene i låsen åpner og lukker. Sted caliper montering vugge i hjulet samlingen. Stram beholde pinnene chipen og ratchet. Plasser hjulet på skred og stram det lug vanskelige problemer med lug wrench. Fjern jack stativet fra Chevy og senke den i bakken. Gjenta prosessen på andre hjulet.

• Pumpe gasspedalen flere ganger når du er ferdig begge hjulene før det er fast. Dette seter bremseklossene på rotorene.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller når du arbeider med din Chevy Avalanche vil hjelpe deg å unngå øye skadene.
  • Du må ikke bruke bremsevæske i brems sylinder når du Hevert det. Du kan skade din bremseslanger av forurensende det med skitt og rusk.

Related Articles