Hvordan du Wire Harmon Kardon spille & Drive iPod bil

03/08/2011 by admin

Hvordan du Wire Harmon Kardon spille & Drive iPod bil

Et alternativ til fiddling med iPod under kjøring er Harman Kardon stasjonen + spill iPod grensesnitt og kontroller. Dette systemet lar sjåførene et klart syn på sine valg og kontroller som hjelper dem nyte musikken mens du kjører. Stasjonen + spille systemet kan settes opp i de fleste biler med noen ledningsnett forbindelser.

Instruksjoner

• Koble iPod slutten av inkludert iPod-kabelen til inngang på baksiden av Harman Kardon stasjonen + spille elektronikk vedlegg merket "iPod." Plugg den motsatte enden av kabelen til inngang på bunnen av iPod.

• Plugg power stikkontakt slutten av 12-volts tilbehør medfølgende kabelen inn i en stikkontakt (sigarettenner) i kjøretøyet. Plugg den motsatte enden til inngang på baksiden av skapet merket "Makt."

• Koble kabelen fra tekstvisning til inngang på baksiden av skapet merket "Vis."

• Koble kabelen fra kontrollknappen til inngang på baksiden av skapet merket "Kontroll."

• Plugg en ende av en 1/8-tommers lydkabel til inngang på baksiden av skapet merket "Audio ut." Plugg den motsatte enden av kabelen til 1/8-tommers "Aux In" kontakten på forsiden av bilens stereoanlegg. Hvis ingen "Aux In" jack er tilgjengelig, kan signalet fra iPod bli hørt ved å ringe opp FM-frekvens som skapet sender med bilens FM-radio.

Related Articles