Nnywellness.com

Hvordan endre pluggene på en 2000 Grand Prix GTP


Hvordan endre pluggene på en 2000 Grand Prix GTP

Tennplugger på 2000 Grand Prix GTP antennes gassen motoren og den resulterende forbrenning trekket stempler opp og ned som driver bilen. Når tennpluggene fouled eller skadet, motoren kan inaktiv ujevnt eller bilen starter ikke i det hele tatt. 2000 Grand Prix er en seks-sylindret motor, så den har seks tennplugger, tre på hver side av motoren. Du må ha riktig verktøy for å utføre denne oppgaven.

Instruksjoner

• Gap hver nye tennpluggen. Sted tynne kanten av verktøyet gapping mellom armen og pin på tennpluggen. Slå verktøyet før registrerer ". 038" i midten av armen. Gjenta dette trinnet for alle seks tennplugger.

• Åpne panseret på din Grand Prix. Tillate at motoren kjølig, hvis bilen har kjørt. Finn tennpluggene på motoren og fjerne ledningen fra hver tennpluggen, en om gangen. Ikke rykk på ledningen; i stedet Grip gummi støvelen base og vri for hånd for å fjerne.

• Plasser ratchet socket over en tennpluggen og vri mot urviseren for å fjerne. Gjenta dette trinnet for å fjerne alle seks tennplugger.

• Sett inn en ny tennplugg i motoren socket og Skru fast tennpluggen. Bruk ratchet og gjør klokken å stramme. Må ikke strammes. Koble tennpluggen ledningen ved å plassere gummi støvelen over toppen av tennpluggen og skyve ned til den festes på. Gjenta dette trinnet for å installere alle seks tennplugger på din 2000 Grand Prix GTP.