Hvordan å varme en elektrisk bil

09/06/2011 by admin

Hvordan å varme en elektrisk bil

Om feiret for sin renere, "grønnere", har økt effektivitet, elektriske biler (EVs) også ulemper. En stor problemet er vanskeligheten disse kjøretøyene har i å gi interiør varme til passasjerer i kaldt vær. En EV maktsyk varmeapparatet er drevet av batteriet, en handling som kan raskt tømme en energiforsyning allerede svekket av vintervær.

Heldigvis finnes mer enn én måte å holde varmen i en EV vinteren og holde bilen i bevegelse. Alternativet du velger, avhenger av forventninger og ressurser.

Instruksjoner

• Installere en keramisk auto ovn. Det kan kjøpes på en auto deler butikken. Plugg den inn i den elektriske bilen hvis den har riktig filtype; ellers Erstatt elementer av varmeapparatet kjernen under bilens dash med de av keramiske auto varmeapparatet. Keramiske auto varmeovner ofte ha temperaturkontroll eller laget også for å dreie.

Kontrollen varme må være interlocked med fan-kontroll for å sikre systemet er trygt. Det er viktig at varmeapparatet elementene er aktivert med viften blåse gjennom dem.

• Sett inn en innebygd varmtvannsbereder for en metode som ikke krever modifisering under dashbordet. Om dyrere og ikke så ren som en keramisk auto ovn, er en innebygd vann varmeapparatet kit enkel å montere og lett tilgjengelig fra en rekke kommersielle nettsteder. Kit inneholder en Varmeovn vanntank, pumpe, bytte, sammenhengende maskinvare, 8 fot slange og en 12-volt likestrøm (DC) kontaktor. Monter kit og benytter bilens eksisterende varmesystem. Koble slangen mothaker til de eksisterende varmer vann slangene, og wire en bryter og vannpumpe.

• Opprette en varmepumpe for alternativet mest energieffektive. Fest den reverserende ventilen for å slå funksjonen av klimaanlegget ved å endre rollene fordamperen og kondensatoren. Hvis du ikke er kjent med og erfarne i sølv brazening, kan du ringe kuldemedium spesialist.

• Legg en liten parafin ovn i gulvet i bilen. Slike en varmtvannsberederen kan kjøpes relativt billig høyst jernvareforretninger. Du blir varm i gang, men denne fossil fuel-brenner ovnen nederlagene formålet av energieffektive elbil.

Tips og advarsler

  • Forvarming elektriske bilen mens den er koblet til kildefilen lading er en måte å lagre batteri og holde varm.

Related Articles