Hvordan lage Harley Bafflene høyere

06/19/2011 by admin

Mest ryttere kaller det "at Harley lyd": høyt, buldrende eksos som lar deg vite det er Harley-Davidson motorsykkel rundt. Lager rørene som kommer på en Harley møter føderale EPA standarder og levere ikke lyden de fleste ryttere ønsker. Erstatte aksjen eksosen kan være dyrt. Hvis du gjør Harley Bafflene høyere, kan du opprette lyden. Bafflene er pakking inne baksiden av en motorsykkel eksos pipe som filtrerer og demper støy.

Instruksjoner

• Parkere din Harley på en plan overflate. Hvis du har ridd det nylig, la det sitte før eksosrør er kjølig å ta.

• Bruke en flat skrutrekker til å lirke endestykkene av eksos rør. Endestykkene er metall lokk med et hull i midten som er maskin-trykket inn til endene. Sett din skrutrekker i midten hullet, og press mot kanten av røret før det spretter gratis. Du vil da se metall massen som dekker forbløffe.

• Bore et hull gjennom midten av forbløffe. Bruk en drill med litt metall som er 1 tomme i diameter. Trykker du spissen mot skjermen på forbløffe og boret inn i det mens du kjører det på en langsom og jevn hastighet. Skyv bore på forbløffe hele lengden av litt. Dette plasserer en direkte hull gjennom skjermbildene og pakking av forbløffe og åpne den.

Tips og advarsler

  • For å hindre riper i slutten på rørene når du fjerner endestykkene, drapere en håndkle over ende av røret slik at det er mellom chrome av røret og metall av din inn når du lirke endestykket.
  • Eksperter anslår at høyt rør eller rør som har hatt Bafflene endret, redusere kraften i søkemotor 5 til 10 prosent. Justere carburetor å kompensere for en åpen forbløffe vil øke din hestekrefter, som ikke vil returnere den faktiske ytelsen strømbrudd av motoren. Harley lyd du elsker er faktisk en indikasjon på en motor som kan ikke operere med maksimal ytelse og til slutt vil opprettholde interne skader fra stammen.

Related Articles