Hvordan du merker et veipunkt med GPS

05/17/2011 by admin

Merke et veipunkt i GPS-enheten for fremtidig referanse. Enheten kan deretter hjelpe deg med å finne veien tilbake til en trailhead, en favoritt fiskeplass, jakt plassering eller et sted du angir. Følg disse trinnene for å markere et veipunkt med GPS.

Instruksjoner

• Merke et veipunkt i GPS-enheten ved å klikke på kartet. Dette vil bringe opp en dialogboks der du skriver inn en tittel og beskrivelse for veipunktet. Klikk "OK".

• Legge til et veipunkt ved å angi koordinater hvis du allerede kjenner dem. Klikk "Nytt veipunkt" i Verktøy-menyen, og trykk deretter "F3." Angi koordinatene, en tittel og en beskrivelse i dialogboksen. Klikk "OK".

• Angi et veipunkt ved å beregne plasseringen av en gruppe av veipunkter. Velg 2 eller flere rutepunkter og klikk "Gjennomsnittlig veipunkt" på Verktøy-menyen. Høyreklikk på veipunktet du har valgt, og klikk "Gjennomsnittlig veipunkt." Fyll ut informasjonen i dialogboksen.

• Gjennomsnittlig et spor eller figuren og lagre veipunkter. Klikk på "Gjennomsnittlig veipunkt" på Verktøy-menyen. Høyreklikk banen du velger, velg "Gjennomsnittlig veipunkt" og fyll ut informasjonen i dialogboksen.

• Angi et nytt veipunkt til GPS-enheten ved å projisere det. Velg et veipunkt og klikk på "Prosjektet veipunkt" i Verktøy-menyen. Høyreklikk på det valgte veipunktet, velg "Prosjektet veipunkt" og inn avstand og peiling på den. Merke nye veipunktet i dialogboksen "Redigere veipunkt" Klikk "Prosjektet".

Related Articles