Kalenderpostene Outlook synkroniseres med min Smartphone forsvinne etter en uke

12/25/2010 by admin

Kalenderpostene Outlook synkroniseres med min Smartphone forsvinne etter en uke

Holde Outlook hendelser på en smartphone uendelige krever de riktige innstillingene i både enheten og Outlook dataprogram. Outlook vil aldri slette noe alltid uten din tillatelse, men arkiverte avtaler forsvinner fra telefonen når du synkroniserer. En smarttelefon kan slette avtaler alltid hvis du har for mange programmer og andre data som er lagret for å ta opp hukommelsen.

Innstillinger for sletting

Noen smartphones, inkludert mange BlackBerry-enheter, kan du slette tidligere Outlook-innstillingene etter et bestemt antall dager. Denne praksisen frigjør minne på enheten, og sparer deg bryet med å måtte manuelt slette utdaterte hendelser. Mens hver smarttelefonen har sine egne regler for å endre innstillingene, vil du kunne endre antall dager som en hendelse gjenstår på enheten før den fjernes. Smarttelefonen brukerhåndboken, eller gå til kalenderinnstillingene stoppe hendelser fra å slette etter 7 dager.

Minne

Smarttelefoner har en begrenset mengde minneplass. Hvis minne kjører lav, begynner en smarttelefon slette det den anser for å være lav prioritet data for å opprette mer plass. Kalenderhendelser er vanligvis i kategorien lav prioritet; Hvis din kalenderhendelser fjernes konsekvent etter noen dager, kontroller at du har nok resterende minne på telefonen til å betjene dem.

Synkronisering

Dataene på smarttelefonen oppdateres for å samsvare med Outlook-kalenderen når du synkroniserer to. Hvis din Outlook-kalenderhendelser er slettet eller arkivert, fjernes neste gang du synkroniserer de også fra smarttelefonen. Hvis du ikke vil gamle kalenderhendelser forsvinner fra smarttelefonen uten din godkjennelse, må du deaktivere automatisk arkivering i Outlook på datamaskinen. Gå til kategorien "Fil" og velg "Alternativer", og deretter koblingen "Avansert". Klikk "Arkivering" og uncheck boksen nærmest "Kjør automatisk arkivering."

Vurdering

Hvis Outlook kalenderhendelse synkronisert til mobilen ble satt inn i kalenderen av en annen bruker, hvis han Sletter oppføringen vises den ikke lenger i kalenderen. Ved neste synkronisering slettes posten fra telefonen hvis du manuelt legger arrangementet tilbake til Outlook-kalenderen. Legge til en hendelse ved å gå til kategorien "Home" av Outlook skjermen og klikk på "Ny avtale"-ikonet. Etter utfylling hendelsesdetaljene, for eksempel dato og klokkeslett, klikk "Lagre og Lukk."

Related Articles