Hvordan å varme opp en Diesel lastebil

07/29/2013 by admin

Hvordan å varme opp en Diesel lastebil

Ifølge Environmental Protection Agency anslag, kan en vanlig diesel semi brenne opp en gallon drivstoff for hver time det angitt. I tillegg kan motoren tomgang forårsake nok slitasje på intern motordeler legge opp til $2000 per år i vedlikeholdskostnader. Selv om dette anslaget er for større lastebiler, er avfallet i drivstoff og reparasjoner tydelig selv for mindre, passasjer-størrelse lastebiler. Legge til effekten miljøet og betydningen av vedta alternativer til motoren tomgang blir enda tydeligere.

Instruksjoner

• Plugg i lastebilen. Installere en motorblokk varmeapparatet og koble lastebilen hver kveld. En motorblokken varmeapparatet plugges i en stikkontakt og gir nok varme til motoren til forhindre oppstart problemer i morgen og redusere motoren oppvarmingstid inaktiv tid.

• Bruk drivstoff-oppvarming tilsetningsstoffer. Hvis drivstoff gelling er et problem, legger til drivstoff behandling kan senke gel peker 20-30 grader og redusere nødvendige tomgang tid.

• Installere en ekstern forrett. En ekstern forrett vil kutte tomgang tid fordi du ikke lenger må du kjøre for å starte lastebilen når det passer for deg, som kan være lenge før du er klar til å forlate.

• Ikke over inaktiv. Motortemperatur bør være ca 160 grader for optimal ytelse. Slik at en motor til inaktiv fortid vil dette ikke komme lommeboken eller i bilen. For en kald motor, de fleste produsenter anbefaler tomgang i mer enn tre til fem minutter før kjøring. Mens du vil gjøre kvoter for alvorlig kald, i de fleste situasjoner, tre til fem minutter på tomgang skal nok tid. De fleste motorer blir varme i minst et par timer etter avstengning, så starter og stopper ikke bør kreve mer ledig tid.

Tips og advarsler

  • Som et alternativ til tomgang for å holde bilen interiøret varm, bør du vurdere å installere en ekstra strømforsyning som kan gi elektrisk kraft til bilen når det sitter.
  • For drivstoff tilsetningsstoffer å være effektiv, må du legge dem regelmessig.

Related Articles