Hvordan konvertere DTV skal FTA mottaker

03/26/2011 by admin

DTV, eller digital TV, er form av TV signaler alle TV-stasjoner råvarer. FTA er en forkortelse for Free-To-Air TV. Dette er TV-stasjoner du trenger ikke å kjøpe og fritt til å vise. Du trenger en slags FTA mottaker, men fordi signalet sendes via satellitter. Det er flere satellitter som produserer disse signalene og, avhengig av din plassering i verden, vil avgjøre hva kanalene du mottar.

Instruksjoner

• Kjøpe en FTA mottaker. De fleste elektronikkbutikker (for eksempel Best Buy) vil ha dette. Men hvis du ikke finner mottakeren i en butikk, vil du kunne kjøpe via nettsiden levert i "Ressurser" (se nedenfor).

• Plass FTA mottakeren på TV og underholdning sentrum. Det må ubegrenset plass til å motta signalet.

• Koble FTA mottakeren inn i fjernsyn. Dette kan gjøres ved å koble koaksialkabelen fra antennen til koaksialkabel "I" porten på baksiden av apparatet.

• Slå på FTA mottakeren ved å koble den til et strømuttak. Slå på TV. Velg knappen "Meny" på TV ekstern og gå til alternativene kanal. Utføre en "kanalsøk", og TV vil søke etter åpne kanaler. Når dette er fullført, vil du kunne endre kanaler fritt fra de ulike Free-To-Air kanaler.

Related Articles