Hvordan installere en bensintank i en Ford Focus

07/04/2011 by admin

The Ford Focus er blant de nyeste tilleggene til Ford bil arsenal. Fokus er ansett som en verdslig bil med internasjonal appell for både amerikanske og europeiske kjøpere. Installere en bensintank til alle Focus-modeller er enkelt nok for alle å gjøre uansett en del av verden. Lær hvilke prosedyrer du må følge for å sikre riktig drivstofftanken installasjon.

Instruksjoner

• Ta av drivstoff lokket og koble fra negative bil batterikabelen. Innlegge en siphoning slangen å tømme gassen ut av drivstofftanken i en godkjent beholder; avsette beholderen.

• Sett bilen på en jackstand og fjerne bilens bakhjulet nøtter med en momentnøkkel. Ta av hjulene. Fjern alle ledninger og drivstoff slanger fra drivstofftanken. Løsne tank stroppene og fjerne tank bolter. Lavere tanken til bakken med et gulv jack.

• Inspisere drivstoff tank nøye før du plasserer den under din Focus bagasjerommet. Knytte drivstoff linjene til den øverste delen av tanken, og koble drivstoff pumpe/måle avsender ledninger pluggen på øverst på venstre side av drivstofftanken. Sjekk pluggen for å kontrollere at alle ledningene er på plass før du installerer din drivstofftanken.

• Koble tank stropper rundt drivstofftanken og sette tanken stroppen bolter i hver ende av tanken å holde det karosseriet. Plasser tilbake brennstoffledningen inn i kontaktsporet ved dieselfilter og koble gasstilførselsslangen tilbake på dieselfilter å holde drivstoff inne din drivstofftanken.

• Koble filler rør og vent slangene tilbake på drivstofftanken. Installere systemet montering gummi foran og bak fokus. Gjenopprette varmeskjoldet eksos, på baksiden av bilen i nærheten eksosrøret. Bruk en skrutrekker til å skru i eksos flens nøtter bak den bøyelige delen av eksosrørets front å oppbevare karosseriet.

• Installere bilens bakhjulene tilbake på fokus. Stram bakhjulet nøtter med en momentnøkkel som mulig, eller til hjulmuttere ikke kan slå videre. Fylle drivstoff tanken med gassen fra din drivstoff container og koble negative batterikabelen.

• Gjenopprette din tank press ved å sette på av drivstoff lokket. Sjekk bilen for lekkasjer eller løse ledninger. Hvis du ikke ser noe, ta en kjøretur til å kontrollere hvordan det går med nye drivstofftanken.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du arbeider på bilen, og holde et brannslukningsapparat hendig i tilfelle brann.
  • Ikke Hevert gass ut av tanken av munn. gass er giftig å svelges. Kjøpe en gass siphoning kit og en drivstoff beholder tømme drivstoff tank i.

Related Articles