Feilsøke en Craig MP4-spiller

12/11/2011 by admin

Craig elektronikk selskapet gjør videokameraer, telefoner, klokkeradioer, hjemmekino utstyr og enheter for docking Apples iPod og iPhone. Craig gjør sin egen linje av MP3-spillere også. MP3-spillere i Craig linjen, som mange slike spillere, kan har harddisker i en rekke størrelser og lagre og spille av både lyd og video-filer. Hvis du har problemer med Craig MP3-spilleren, kan du bruke noen metoder til å feilsøke.

Instruksjoner

• Lade batteriet hvis Craig MP3-spilleren ikke slår seg på. For å lade en Craig MP3-spiller, koble gitt lading ledningen inn i porten på MP3-spilleren, og koble deretter den andre enden inn i en åpen USB-port på en datamaskin. Slå på datamaskinen og MP3 player belastninger gjennom datamaskinen.

• Sjekk strømbryteren hvis spilleren vises på, men knappene vil ikke fungere. Når strømbryteren på Craig MP3-spiller er uhell slått til "Hold" posisjon, fungerer ikke knappene på spilleren. Flytt bryteren tilbake til midtstillingen.

• Trykk på "+" volumknappen på spilleren hvis spilleren er på, og filtypen vises spille på skjermen, men ikke kommer lyd grundig spilleren. Hvis lyden på den laveste innstillingen på Craig spiller, kan ikke du høre lyden på alle.

• Fjerne og konvertere filen, og deretter laste den på Craig MP3 spilleren, hvis spilleren sier at den ikke kan spille en fil. Craig MP3-Spilleren godtar bare filer i MP2, MP3, RM, RMVB, JPEG og BMP formater. Bruk alle online MediaConverter, for eksempel Media-konvertere eller Zamzar for å konvertere lydfiler til MP3 eller videofiler til RM eller RMVB (se ressurser).

Related Articles